Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Este tüntetéssel búcsúztaja Tarlóst a Szabad Budapest a Városháza előtt

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest, városháza Szombat este fél kilenc és tizenegy közöttre „Búcsúbuli Tarlósnak” címmel hirdetett tüntetést a Városháza elé a Szabad Budapest csoport, mivel a főpolgármester este kilencre hívta össze a ciklus utolsó rendkívüli közgyűlését, hivatalosan patkányügyben.

Azonban még ha nem is ez a témája hivatalosan, várhatóan a rendkívüli ülés lesz valójában a várva várt főpolgármester-jelölti vita.

A kampány során Tarlós többször is úgy tűnt, kiáll vitázni Karácsony Gergellyel, és tulajdonképpen sose lehettünk biztosak abban, hogy komolyan gondolja-e, valamint hogy szeretné-e hogy részt vegyenek Puzsér Róbert valamint Berki Krisztián jelöltek is, végül azonban csak nem sikerült megrendezni az eseményt.

A Szabad Budapest felhívása szerint

„Tarlós István azt hiszi, hogy megúszhatja leváltását azzal, hogy az önkormányzati választás előtti utolsó estére hív össze rendkívüli közgyűlést. Mutassuk meg Tarlósnak, hogy téved! Menjünk el a közgyűlésre tömegesen és ezzel tegyük meg neki azt a szívességet, hogy megrendezzük a búcsúbuliját.”

Ahogy azt is kifejtik, miért tartják fontosnak Karácsony Gergely támogatását vasárnap:

„Adjunk esélyt egy szolidárisabb és egyenlőbb Budapestnek! Mutassuk meg, hogy Karácsony Gergelyt támogatjuk, akinek vasárnap nyernie kell: ez az egyetlen esély arra, hogy visszavegyük Budapestet! Az esély, hogy egy zöld🌿 szabad 🕊 és igazságos 🤝 Budapesten élhessünk a következő 5 évben.”