Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Puzsér Róbert visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt

Ez a cikk több mint 4 éves.

Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt visszalépésre szólította fel Karácsony Gergelyt, az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltjét. Közleményében többek közt így fogalmaz:

„Két hét van hátra a választásig. Tarlós István városvezetése maga a koncepciótlan, de üzembiztos sodródás, Karácsony Gergely egyik hazugságából a másikba esik, így a rá vonatkozó kritika sportértéke egyre csekélyebb. Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy a budapestiek érdekében ne akadályozza tovább Tarlós István leváltását! Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy ne okozzon újabb ötéves fővárosi uralmat az illiberális kurzusnak! Saját politikai megsemmisülésének árát ne Budapest fizesse meg! Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza! Tudom, hogy még soha életében nem tett semmi ilyesmit, de fontos politikusi erény felismerni, ha ennek eljön az ideje. Most van itt ez a pillanat. Egy kicsiny lépés hátra Karácsony Gergelynek – egy hatalmas lépés előre az ellenzéki többségű Budapestnek.”

Puzsér Facebook-posztjában sérelmezi, hogy a Fidelitas plakátjain (amelyeket ő Tarlósénak nevez) cirkuszi bohócként, egy másik plakáton, melyen felelős szerkesztőként Karácsony Gergely van megnevezve, Orbán bábjaként van ábrázolva.

Érdekesség, hogy Puzsér csak nagyon szőrmentén utal a múlt csütörtökön kirobbant ügyre, amelyben nyilvánosságra került egy feltételezhetően megvágott hangfelvétel, amelyben Karácsony Gergely az ellenzéki együttműködés nehézségeiről beszél – már amennyiben a „politikai megsemmisülése” kifejezést ennek tudjuk be.

Tegnap egyébként Szabó Tímea rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy úgy vélik, a kiszivárgott, összevágott hangfelvétel részleteit is a párt irodájában vették fel. Korábban Karácsony Gergely azt nyilatkozta több helyen is, hogy magánbeszélgetésről lehetett szó, de nem emlékszik rá, hogy kivel folytatta.

Puzsér teljes bejegyzése itt olvasható:

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd