Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Adjátok tovább, hogy sztrájk van!” – reggeli sztrájktájékoztató a Radio Smart adásában

Ez a cikk több mint 2 éves.

A Radio Smart rendkívüli reggeli adásában Burai Vera, a Szülői Összefogás Közösség képviselője és Kincse Szabolcs összegezték az információkat a sztrájkolóknak. Burai Vera és Kincse Szabolcs egész nap tudósítani fognak a sztrájkról a rádió stream adásában.

Budai Vera szerint sok szülő a sztrájk mellett kiállva otthon tartja ma a gyerekeit,  de van, aki félelemből vagy az igazgatók félretájékoztatása miatt iskolába küldik a gyerekeiket. Kincse Szabolcs rámutatott, hogy a sztrájk nem jogszerűtlen, az intézményvezetők pedig pláne nem jelenthetik ezt ki.

Adjátok tovább, hogy sztrájk van! – tette hozzá a műsorvezető.

13 órától várható egy sajtótájékoztató a Hősök teréről, 13:30-tól gyülekezik a Magyar Szakszervezeti Szövetségnek (MASZSZ) szolidaritási autós felvonulása, 200 autó fog felvonulni délután kettő órától a Hősök teréről. A sor több, mint 2 kilométeres lesz.

A sztrájkhoz bármikor lehet csatlakozni, mi pedig itt leszünk, hogy beszámoljunk róla – jelentette be Kincse Szabolcs.

A Radio SMART a sztrájk hivatalos rádiója, egész napos rendkívüli „kalóz” adásukban a mai sztrájkot fogják nyomon követni. Az adások elérhetőek lesznek a Ne dolgozz ingyen és a tanárszakszervezetek Facebook oldalán is. A folyamatos élő adás, tanármegszólalókkal és zenével itt érhető el.