Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Pollreisz Balázs telefonon gratulált Dézsi Csabának

Ez a cikk több mint 4 éves.

Sajtótájékoztatót tartott az ellenzéki jelölt, Pollreisz Balázs. Elmondta, hogy Győr választott: 70%-os feldolgozottságnál már kezd kirajzolódni az eredmény, ezért felhívta Dézsi Csabát és gratulált neki a győzelemhez.

„El kell ismernünk, hogy a győriek választása az volt, hogy legyen egy csendes, nyugalmas város Győr a jövőben. Az én ígéreteim közt is ez volt, bár hozz tettem azt is, hogy a csendet és a nyugalmat csak tisztán látás tudja adni. A Győriek úgy tűnik. inkább a gyors, hamis kényelmes kompakt békét és nyugalmat választották. Egy demokratának kötelessége tudomásul venni a választók akaratát.”

Pollreisz a gratuláció mellet felajánlotta azt is Dézsinek, hogy a városért együtt dolgozik vele. Arról is egyeztettek, hogy hétfőtől megkezdődik a város érdekeit szolgáló munka.  A negyven százaléknyi szavazatot, amit az összefogás kapott úgy értékelte, hogy a győriek is értékelik azt hogy ha a pártok összefognak. A győriek pontosan tudják kik a valódi választási lehetőségeik, hiába indulnak kamupártok és jelöltek.

Pollreisz megköszönte a rá szavazóknak a bizalmat és hogy demokrataként éltek a jogukkal és kötelességükkel és elmentek szavazni.

„Az ő nevükben tudom ígérni azt, hogy ki kell állni azért, hogy ebben a városban tisztán lássunk. És azt is megígérhetem, hogy Győr lelkiismeretének a hangja leszek. Kedves győriek ne csüggedjetek Győr is hamarosan szabad város lesz.”

 

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás