Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kollégáink a Fidesz győri eredményvárójáról jelentkeztek

Ez a cikk több mint 4 éves.

A Rába Hotel Baross terméből jelentkeztek be kollégáink Bogatin Bence és Tóth Csaba Tibor a Fidesz eredményvárójáról, ahol véleményük szerint kiváló a hangulat. A Partizán közvetítését itt nézhetitek:

Helyszíni benyomásaik, a szavazóbiztosokkal folytatott beszélgetések alapján arra jutottak, hogy igen alacsony volt a részvétel, majd emlékeztettek arra, hogy Pollreisz az ősszel otthon maradt szavazókkal szándékozott megnyerni a választást.

Több szavazót kérdeztek meg a nap folyamán, ők túlnyomó többségükben úgy nyilatkoztak, a fideszes Dézsire adták voksukat. Az alacsony részvétel azt jelenti, az ellenzéknek nem sikerült több embert elvinnie szavazni, mint ősszel.

Kollégáink tapasztalatai és szemtanúk beszámolói alapján voltak aktivisták, akik tablettel mászkáltak a városban, és elképzelhető hogy Kubatov-lista alapján látogatták körbe a városban, bár egyelőre ezzel kapcsolatban nehéz lenne biztosat állítani – mindenesetre legalább egy Fidelitas-aktivistát is felismertek közöttük.

Borkai nem jelent meg az eredményvárón, ugyanakkor a sajtóteremben alig vannak fideszesek, az eredményváró lényegi része valószínűleg valahol máshol történik, és az aktivisták is máshol gyülekezhetnek, ellenben várható egy sajtótájékoztató nemsokára.

Címlapkép: Mérce