Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Gyurcsány szerint amennyiben igaz a vád, távoznia kell a kispesti kokózós-sikkasztós MSZP-s képviselőnek

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke elment az ATV Egyenes Beszéd című műsorába, ahol – miután nem nagyon nyilvánult meg az önkormányzati kampány során, ezt a szerepet felesége, Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke vitte – végre megszólalt az előttünk álló holnapi választással kapcsolatban.

Gyurcsány szerint

„a legjobb dolog ami történhetett Karácsony Gergellyel, hogy megmérettethette magát egy kemény előválasztáson”,

melyen megtanult küzdeni, és megmutatta küzdőképességét. Karácsony Gergely, a Párbeszéd jelöltje először az MSZP-s Horváth Csabával, majd a két párt jelöltjeként Kerpel-Fronius Gáborral, a Momentum, valamint a volt tévés műsorvezető Kálmán Olgával, a DK jelöltjével küzdött meg a budapesti főpolgármester-jelöltségért, jelenleg pedig az ellenzéki pártok támogatják.

A DK elnöke beszélt a Borkai-ügyről is, mely szerinte a Fidesz Waterloo-ja,

és megmutatja a magát családcentrikusnak, konzervatívnak tartó kormánypárt valódi arcát.

Beszélt kispesti MSZP botrányáról is, mely egy kiszivárgott felvétel miatt pattant ki, melyen elvileg Lackner Csaba helyi MSZP-s képviselő arról beszél, hogyan kell pénzeket lenyúlni, miközben kokaint szárít egy konvektoron.

Ezzel kapcsolatban elmondta, hogy amennyiben ez igaz, az ellenzéknek meg kell szabadulnia Lacknertől, hozzátéve:

„Az én politikai életem jelentős része arról szól, hogy az ellenzéket is megtisztítsam, maga az Demokratikus Koalíció is emiatt alakult meg”.