Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

MTVA vezérigazgatója szerint zaklatták a közmédia dolgozóit az ellenzéki képviselők

Ez a cikk több mint 5 éves.

Miközben a köztévé „nem találja” az épületben tartózkodó ellenzéki képviselőket, szerencsére a saját főnöküket megtalálták az épületben. Papp Dániel, aki egykoron kipróbált hírhamisítóként szerzett magának hírnevet az újságírószakmában, engedve a régi reflexeknek azonnal értelmezte a hirado.hu számára a történteket:

„A kollégánk elmondta nekik, hogy a képviselői jog nem egyenlő azzal, hogy a kollégákat zavarják a munkában. Ennek ellenére az országgyűlési képviselők, szerintünk, visszaéltek hatalmukkal, hiszen nem csak bejöttek, hanem zavarták, zaklatták a kollégáinkat. Megpróbáltak olyan védett helységbe is bemenni, ahova egyébként egy szabályzat miatt tilos, meg is próbálták zavarni az adást, hiszen erőszakkal próbáltak a stúdióba bemenni, ekkor intézkedtek kollégáink” – mondta Papp Dániel.

Az MTVA vezérigazgatója néhány részletet kihagyott a nyilatkozatból, például, hogy amikor a képviselők bejutottak az épületbe szerettek volna egy szerkesztővel beszélni, majd sikertelenül próbálták hívni magát Papp Dánielt is. Az országgyűlési képviselőknek egyébként joguk van a közintézményben tartózkodni. Az MTVA az ellenzéki képviselőkkel érdemben nem tárgyalt, de a biztonsági szolgálatot és a rendőrséget is bevetette ellenük.