Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Beszélgetős műsort rögtönzött az ellenzék az MTVA-székházban

Ez a cikk több mint 5 éves.

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képvsielője és Potocskáné Kőrösi Anita, jobbikos képvsielő rögtönzött stúdiót rendezett be az MTVA-székház egyik folyosóján. Két folyosói fotelt toltak egy köztévés háttér elé, azt azonban egyből eltávolították mögülük a köztévé munkatársai, a képvsielők azonban feltalálták magukat: a Család-barát című műsor díszletét állították maguk mögé:

A Harangozó Tamás által Facebookon élőben közvetített adásban Bangóné kifogásolta, hogy a köztévé semmit sem ad le abból, ami tegnap este óta történik: például hogy az elmúlt időszak legnagyobb ellenzéki tüntetése valósult meg tegnap este, vagy hogy egységbe forrt a magyar ellenzék, amely mellé a lakosság is odaállt.

Szerinte arról is be kellene számolnia a közszolgálati médiának, hogy több ellenzéki képviselő az MTVA–székházban töltötte az éjszakát azt követelve, hogy olvassák be élőben az 5 pontos petíciójukat, illetve arról, hogy Papp Dániel vezérigazgató nem érkezett meg a munkahelyére (vagy csak messziről elkerülte őket), és arról is, hogy minden képvisleőt akadályoztak abban ma reggel, hogy bejussanak a székházba.

Potocskáné Kőrösi Anita arról mesélt, hogy képviselőtársa, Jakab Péter ezzel kapcsolatban többször is értesítette a rendőrséget, ám nem érkezett rendőri segítség annak ellenére, hogy tele van rendőrökkel az utca.

A hírekben persze az sem szerepelt, hogy Hadházy Ákost és Szél Bernadettet erőszakkal távolították el a székházból ma reggel, de még Bangónénak is újtát állta „öt markoslegény”, illetve Varju Lászlót is földre teperték egyszer a biztonságiak.

A köztévé operatőrei egyébként egész nap több kamerával rögzíti a székházban történteket, de ebből az anyagból még semmit sem adtak le a tévében.