Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Van remény!

Ez a cikk több mint 6 éves.

– mondta Fekete-Győr András a Momentum ünnepi rendezvényén. A párt elnöke erős kontraszttal állította szembe beszédében a jelen politikusait a reformkori nagyokkal: mint mondta, amíg Széchenyi , művelődni járt Bécsbe, naprakész európai tudást hozott onnan Lázár János ma riogatni jár oda.  Szerinte a külföldről hazaáramló tudást elhozta a reformkort, ma pedig Magyarország 21. századi reformkor előtt áll. 

Fekete-Győr András ünnepi beszéde a Momentum Remény köpontjából! Élőben a Mércén! Kövesd a mai nap eseményeit percről percre tudósításunkban is: https://merce.hu/2018/03/15/bekemenet-ellen-bekemenet-osszefogas-tuntetes-diaktuntetes-a-forro-marcius-15-percrol-percre/

Posted by Mérce on Thursday, 15 March 2018

Az áprilisi választással kapcsolatban Fekete-Győr nagyjából ugyanazt mondta el, mint a párt kampánynyitóján:  mint mondta, a Momentum számára nem az a kérdés, hogy a parlamenti pártok hogyan osztják fel egymás között a mandátumokat, hanem, hogy hogyan győzzék meg azokat a szavazókat, akiket elárultak a pártok. A Momentum-generáció számára pedig nem az a tét, hogy hogyan hívják majd a következő kormánypártot, hanem, hogy szétszélednek-e a nagyvilágban. 

A Fidesznek címezve azt is hozzátette: sokan csalódtak a kormánypártban, akik bezárkózott a parlamentbe, a méregdrága vadászkastélyba, és nem hallják a magyar emberek szavát.