Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A köztévé munkatársa korrupciós ügyről szóló dokumentumokat kapott, inkább visszaadta őket

Ez a cikk több mint 5 éves.

Hétfő délután tartottak közgyűlést a XV. kerületben, ahol a kerület fideszes többsége nem volt hajlandó megszavazni az ellenzéki polgármester, Németh Angéla által benyújtott költségvetést, és leszavazták a fideszes alpolgármester eltávolítását is.

A közgyűlés egy adott pontján az MSZP helyi képviselője, Bihal Dávid sorolta a volt fideszes városvezetés korrupciós ügyeit. Bihal azt állítja, van olyan fideszes képviselő a testületben, akit jogerősen elítéltek, illetve azt állítja, hogy a korábbi polgármester és az alpolgármesterei egymást bízták meg különböző szerződésekben összesen több százezer forint értékben.

Bihal felszólalása után fogta magát és odasétált a közmédia és a Hír Tv tudósítóihoz, és a korrupciós ügyekről szóló papírokat megpróbálta átadni az újságírónak azzal a felkiáltással, hogy reméli, a pártatlan tájékoztatás jegyében leközlik őket.

Az újságíró pedig fogta, és visszavitte a korrupciós ügyről szóló dokumentumokat. Tehát egy újságíró kapott korrupciós ügyről szóló dokumentumokat, majd visszaadta. Egy újságíró inkább azt mondta: köszi nem kellenek egy korrupciós ügy dokumentumai.