Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Mi a mai menetrend?

Ez a cikk több mint 2 éves.

Sűrű lesz a mai nap, de ahogy azt már megszokhattátok, igyekszünk minden eseményen ott lenni! Délben indul a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Békemenete az Oktogonról a Margit hídon át a Széll Kálmán térre. Közben 14 órakor útjára indul a CÖF-féle igazi békemenet is a „2006-os gyurcsányi rendőrterror útvonalán” a Műegyetem rakpartról a Bajcsy-Zsilinszky út-Andrássy út kereszteződéshez, ahol 15:30-tól Orbán Viktor miniszterlenök mond beszédet. Az Andrássy másik végében, a Hősök terénél 16 órakor kezdődik az összellenzéki megemlékezés „Egységben a szabad Magyarországért! – Közös megemlékezés ‘56 hőseiről címmel, ahol felszólal többek közt Karácsony Gergely, Dobrev Klára, Jakab Péter, Fekete-Győr András és Márki-Zay Péter is.

Ma országszerte számos önkormányzat, képviselő és képviselőjelölt tart megemlékezést, így például Jámbor András, a Szikra Mozgalom VIII-IX. kerületi képviselőjelöltjének külön megemlékezését is figyelemmel kísérjük 14:30-tól a Salkaházi Sára parkban.

Minden eseményről élőben fogunk tudósítani Facebook-oldalunkon, valamint itt, a Mércén percről percre. Tartsatok velünk!