Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Elindult a kétfarkúak Békemenete Brüsszel ellen

Ez a cikk több mint 2 éves.

1200-1300 résztvevővel elindult az Oktogonról a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Békemenete, ami elmondásuk szerint az igazi, a 14 órakor induló másik Békemenet pedig egy paródia.

Terdik Roland, az MKKP képviselőjelöltje kampánynyitó beszédében arról beszélt, azért vannak itt, hogy megállítsanak mindent és mindekit, aki és ami nem a magyar kormány.

Ki teszi pokollá minden nap az életünket? Ki nem hajtja le soha a wc deszkát? Ki felejtette el levinni a szemetet ma reggel? Ki tette vissza az üres tejesdobozt a hűtőbe? Ki flexel vasárnap reggel? Brüsszel! – hangzott a válasz minden egyes kérdésre. Az MKKP természetesen kiállt a kormányért és doktor Orbán Viktor miniszterelnök úr mellett – biztosította támogatásáról az MKKP képviselőjelöltje a közönséget.

A lófej alatt Terdik Roland. Fotó: Mérce

Döme Zsuzsanna, IX. kerületi alpolgármester szerint mindenkit felzaklat a politika: ő azért fideszes szavazó, mert nem érdekli semmi, szerinte minden úgy jó, ahogy van. „Nem akarok gondolkodni, hiszen a harmadik műszak után amúgy sincs semmi agyam” – mondta. Bízzunk minden eddigi fideszes vezetőnkben, akik tapasztaltak a jólétben és a hatalomban! – biztatta az összegyűlteket.

Döme Zsuzsanna Suzi (MKKP) beszéde. fotó: mérce

Ezután a közönség vele együtt fogadalmat tett többek közt amellett, hogy minden konzultációt kitöltenek, hogy ezáltal rendszeresen frissítsék adataikat a Kubatov-listán, a konzervatív értékekhez mindig hűek lesznek – ha a pápa mást mond, akkor is -, képesek lesznek meglátni a Gyurcsányt minden ellenzékiben, örökké rettegni fognak a bevándorlóktól, a civilséget tagadják, nem zavarják meg őket a tények és nem veszik észre, hogy 10 éve nem nőtt a családi pótlék.

Címlapkép: Mérce