Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Egy magyar nőnek csak magyar férfiak diktálhatnak!”

Ez a cikk több mint 2 éves.

Átért az MKKP Békemenete a Margit hídon, ahol újabb beszédek hangzottak el. De előtt még helyszíni tudósítónknak sikerült villáminterjút készítenie Kovács Gergellyel és Döme Zsuzsannával, a párt vezetőivel, akik elmondták, elindítják egyik lovukat a választáson, de a másik is elég fiatal, így nem lesz belőle kolbász. Ezután szemérmetlenül lefizették kollégáinkat pár köteg sorospénzzel.

MKKP Békemenet, szerkesztőségünket megpróbálták megvesztegetni. Forrás: Mérce

„Magyarországon nem olyan gáz élni” – mondta a ló. Az 500 forintos benzin, a 360-as euró sem olyan gáz. Ahogy a haveroknak kiosztott közbeszerzések sem, és hogy a fiataljaink itt hagyják az országot, hogy felveszünk egy csomó hitelt, és a túlárazott vasútvonalak nem olyan gázak – hangzott el.

MKKP Békemenet, Terdik Roland beszéde. Forrás: Mérce

A párt egyik miskolci jelöltje – aki születése óta négy gyermekes édesanya- aggódik, hogy a sorosista-gyurcsányista libernyákok (avagy diplomás kommunisták) veszélyeztetik az országot. Soros, Gyurcsány vagy Karácsony vajon szült-e már ma? – kérdezte a párt jelöltje, meg is válaszolva a kérdését: a nyakát teszi rá, hogy nem, mert alkalmatlanok. Aki alkalmatlan, annak Brüsszel diktál. „Egy magyar nőnek csak magyar férfiak diktálhatnak!” – mondta.

Egy modern magyar nő vezethet autót, sétálhat egyedül az utcán, arra költheti a család pénzét, amire a férje engedélyt ad. Hol találunk ennél modernebb, szabadabb, magyarabb nőket Európában? – kérdezte, méltatva a kormány családtámogatási rendszerét, amely többek közt megszüntette a családon belül erőszakot is.

MKKP Békemenet. Forrás: Mérce

Miért baj a jachtozás, miért kéne az oktatást és az egészségügyet rendbe rakni, miért kéne Németh Szilárdnak összetett mondatokban beszélni? – tette fel a kérdést. Szerinte nem érdemes megkérdőjelezni egy férfi döntését, mert jobb döntéseket hoz és jobban bánik a pénzzel, mint egy nő.

„Követeljük, hogy még kevesebbet keresünk, mint a férfiak! – Kevesebbet akarunk!”- válaszol a tömeg. A jelölt szerint minden terhes nő mellé ki kellene rendelni egy gyermektelen nőt rabszolgának, a gyermektelen férfiakhoz pedig termékeny nőket. „Szüljük tele!” – skandálják.

MKKP Békemenet, beszéd. Forrás: Mérce

A párt negyedik kerületi jelöltje szerint még mindig gyermek a nép: a nem fideszes állampolgár rossz útra tér atyai szigor nélkül. Minden magyar érdeke, hogy néha kimenjen a rendrőség, és elvigyen egy-egy eltévelyedett állampolgárt. De büntetés és büntetés között is van különbség: mi nem lövetünk ki szemeket, de néha oda kell csapni a gyerek fenekére – mondta.

Címlapkép: Forrás: Mérce