Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A miniszterelnök már készül, az MTI pedig újra tudomást vesz az ellenzékről

Ez a cikk több mint 2 éves.

„Délután találkozunk! Békemenet

” – üzente meg híveinek Orbán Viktor Facebook-oldalán egy fénykép kíséretében, melynek tanúsága szerint már készül délutáni beszédére:

forrás: orbán viktor / facebook

A szokásos módon indult ez az október 23-a is: katonai tiszteletadással, Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján szombat délelőtt a Kossuth téren – írja az MTI.

Budapest, 2021. október 23.
Katonai tiszteletadás mellett felvonják a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján az Országház elõtti Kossuth Lajos téren 2021. október 23-án.
MTI/Balogh Zoltán

Budapest, 2021. október 23.
Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka, Kövér László, az Országgyûlés elnöke és Benkõ Tibor honvédelmi miniszter (b-j) jelenlétében, katonai tiszteletadás mellett felvonják a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján az Országház elõtti Kossuth Lajos téren 2021. október 23-án.
MTI/Balogh Zoltán

Úgy tűnik, most, hogy vége az előválasztásnak, az MTI újra beszámol az ellenzéki eseményekről is: „a központi programok az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán folytatódnak. Idén ott mondja el ünnepi beszédét Orbán Viktor miniszterelnök, és oda érkezik majd meg a Műegyetemtől induló Békemenet is. Az Andrássy út másik végén a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az MSZP és a Párbeszéd közös ellenzéki rendezvényt tart” – írják.