Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Tiszai Anett: Tegyünk a változásért, a szavazófülkékben és az utcán

Ez a cikk több mint 6 éves.

Tiszai Anett beszéde a Diáktüntetésen elsősorban a szavazás fontosságáról szólt április 8-án.

A diáklány szerint sokan azt hiszik, nincs értelme szavazni, hiszen ezzel nem változik semmi. Pedig ez nem igaz, és fontos, hogy erről minél több embert győzzünk meg április 8-ig.

Lehet, hogy a most összegyűltek csak egy „tavacskát” alkotnak, de a tenger is cseppek sokasága. Ha mindenki beszél az ismerősökkel, barátokkal, családtagokkal, akkor „meglesz az a tenger”.

„A népnek még van ereje, és ugyanazt a hajót, amit a tenger egyszer felemelt, a mélybe is taszíthatja” – a feltehetően a kormánypártokat célzó jóslatot nagy taps fogadta.

Amikor Tiszai Anett arra kért mindenkit, emelje fel a kezét, ha külföldre szeretne menni tanulni vagy dolgozni, rengetegen jelentkeznek.

A fiatalok tömeges kivándorlása miatt is fontos, hogy részt vegyünk a választáson a változás érdekében. A szónok azt is aláhúzza, hogy lényeges előre tájékozódni a pátokról, amiben segít pl. a szavazz.info.hu oldal.

Ezek ugyan csak ígéretek, de ők – az ellenzéki pártok – legalább ígérnek valamit.

Tiszai mindenkit arra kért, segítsen, adja tovább az infókat, csatlakozzon a mozgalomhoz, népszerűsítse a szavazást. Tegyünk a változásért, a szavazófülékben és az utcán.