Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Már ma este munkába áll az „új Kálmán Olga” a Hír TV-ben

Ez a cikk több mint 5 éves.

Ahogy egész nap hallani lehetett, tényleg a 2015-es Hír TV visszaállítása zajlik. Kálmán Olga helyén ugyanis az a Földi-Kovács Andrea vezet majd 19 órától műsort, aki a G-nap után hagyta el a Hír TV-t, hogy az M1 és az Echo TV érintésével most visszatérjen. Azt egyelőre a csatorna nem közölte, kik lesznek a vendégek.

Földi-Kovács Andrea Földi László volt titkosszolgálati vezető és Szaniszló Ferenc-szintű biztonságpolitikai elemző felesége. Földi-Kovács korábban a Magyarország Élőben egyik műsorvezetője volt, ma este 19 órától a Hír Tv közlése szerint ugyanez a műsor tér vissza a csatornára. Az eset érdekessége, hogy a G-nap előtt Földi-Kovács azzal a Bodacz Balázzsal vezette a Magyarország Élőben-t, akit ma kirúgtak a csatornától, tehát a 2015-höz való visszatérés nem lesz teljes.

Földi-Kovács így mutatkozott be anno az M1-en:


És így buzdított idén április 8. előtt szavazásra.

Földi-Kovács egyébként a G-nap után munkaügyi pert nyert a Hír Tv-vel és Simicska Lajossal szemben.

A Népszava információi szerint Földi-Kovács műsorvezető-társa pedig Krakkó Ákos lesz, aki korábban volt a Hír Tv műsorvezetője. 2010 előtt a Célpont című műsort vezette, 2010 után a Fidesz frakció sajtófőnöke lett, majd Lázár Jánossal dolgozott együtt.

A Hír Tv-ről szóló cikkeinket itt olvashatjátok.