Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Felháborító a HírTV viselkedése a stábjukat számonkérő diák szerint

Ez a cikk több mint 1 éves.

Budapest, Március 15. tér

A demonstráción megjelent a tüntetésekről jellemzően igen egyoldalúan beszámoló kormánypárti HírTV stábja is, akiket rögtön számon is kért viselkedésük miatt az egyik, tüntetéseket szervező diák.

Az öntudatos szervezőt sikerült elkapnunk élő videós közvetítésünkben, így elmondhatta nekünk, hogy mikor megszólította a stábot, elsősorban hiteles tájékoztatásra szólította fel őket.

„Nagyon zavarónak tartjuk, hogy minden tüntetésen megjelennek, nagyon mézes-mázasan kérnek információkat, és aztán teljesen az igazságtól függetlenül hoznak le valamit. (…) nyilván propagandamédia, de az hogy a Gyurcsánynak tulajdonítanak egy diákok által szervezett 60 ezres tüntetést, az felháborító.”

– nyilatkozta stábunknak a szervező. Hozzátette, hogy mikor a hídfoglalós tüntetésen a szervezők amnestys mellényeket viseltek, rájuk húzták, hogy Soros György támogatja őket – holott azért a szervezet mellényeit vették fel, mert nekik épp nem voltak, és az Amnestytől kaptak.

Összességében, állítása szerint alig alszanak, sok idő megszervezni hasonló megmozdulásokat, és felháborítónak tartják hogy a kormánymédia így viselkedik velük és a tanáraikkal.

Azt is elmondta, hogy a tüntetéseken kívül még nem kaptak megkeresést kormánypárti tévétől.

Címlapkép: Mérce