Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A HírTV a tüntetés előtt bejelentkezve üres utcákat mutogatott a közel 4 kilométeres élőláncból

Ez a cikk több mint 1 éves.

A HírTV reggeli híradójában a reggeli élőlánc előtti felvételeket mutogatott, autójából bejelentkezve mutatta meg, hogy „nincsenek sokan” a híresen diák-barát Velkovics Vilmos. A 444 összesítése szerint a Döbrentei térről és a Keleti pályaudvartól is bejelentkeztek a kormányközeli TV híradójában, még akkor, amikor nem álltak fel a közel 4 kilométeresre nyúló, végig tömött sorokat képező élőlánc tagjai.

Velkovics Vilmos élő bejelentkezése a HírTV műsorában. Forrás HírTV

Velkovics Vilmos, a televízió műsorvezetője, aki még 2018 januárban az Echo tv-ben Kálló Dániellel, a Független Diákparlament nevű szervezet gimnazista képviselőjével készített interjújában kigúnyolta a diákot (később ezt a videót a csatorna mindenhonnan eltávolította) most az autójából bejelentkezve jelentette a városból, hogy „élőláncnak nyoma sincs”.

A Mérce tudósítói ezt egészen másképp látták.

A HírTV élő bejelentkezése a Döbrentei térről ahol nem sokkal később már rengetegen álltak sorba az élőlánchoz. Forrás: HírTV

A csatorna később ugyan tudósított a sorfal egyik szakaszáról, de ott is inkább a Kétfarkú Kutyapárt vécépapírja volt a téma.

(képünk illusztráció)

Címlapkép: A HírTV élő bejelentkezése a Döbrentei térről ahol nem sokkal később már rengetegen álltak sorba az élőlánchoz. Forrás: HírTV