Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Jámbor András: A választók ma eldöntik, sikeres volt-e a kampány

Ez a cikk több mint 2 éves.

Józsefváros Leadta voksait Jámbor András, az Egységben Magyarországért jelöltje a 6. OEVK-ben (a 2019 őszéig lapunk főszerkesztője). A 8. kerületi szavazókörben már 6-tól folyamatosan érkeztek a választók, Jámbor nagyjából háromnegyed 7-kor adta le itt a szavazatát.

A képviselőjelölt megmutatta a szavazólapot, eszerint az első helyen álló ellenzéki összefogás listájára, egyéniben magára, a népszavazáson pedig 8 darab x-szel, érvénytelenül szavazott.

Jámbor voksa leadása után elmondta lapunk kérdésére, hogy azt majd a választók döntik el a mai napon, hogy valóban sikeres volt-e a kampánya. A talán legtöbb aktivistával dolgozó, a Szikra Mozgalom által szervezett kampányról elmondta, még az utolsó napokban is csatlakoztak önkéntesek a csapathoz, volt aki azután, hogy Jámbor bekopogtatott hozzá.

A Jámbor András csapatában dolgozó önkéntesek a héten cikksorozatban írtak arról, hogy miért döntöttek úgy, hogy részt vesznek a választási kampányban, és milyen véleményekkel és élethelyzetekkel találkoznak a választókerületben kampányolva? A sorozat itt olvasható!

Megkért mindenkit, hogy menjenek el szavazni, és szóljanak az ismerőseiknek is.

A képviselőjelölt elmondta, két győzelemre és egy érvénytelen népszavazásra számít.

Élő bejelentkezésünk Jámbor voksleadásáról, és interjúnk a jelölttel: