Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A pornómilliárdos Gattyán György is leadta szavazatát

Ez a cikk több mint 2 éves.

Ez a nap egy kicsit a demokrácia ünnepe, erről szól ez a vasárnap – mondta az MTI-nek a Megoldás Mozgalom elnöke vasárnap Budapesten, miután a Bolyai utcai óvodában leadta voksát. Gattyán György arra biztatott mindenkit, hogy menjen el szavazni.

Gattyán György kiemelte, az ország sorsa attól függ, hogy „eljövünk-e szavazni, kire szavazunk”.

Arra a kérdésre, hogy mire számít, pártja bekerül-e a parlamentbe, a pártelnök közölte, a Google statisztikáját nézték meg, ahol a pártra és a nevére való keresés meghaladta a 6 százalékot, „így esélyünk van”.

Azt mondta, talán a legfontosabb, hogy szemléletváltást indítanak el, így nem az a leglényegesebb, hogy ez száz, százezer vagy egymillió szavazatot jelent. Sokkal fontosabb, hogy a mozgalom elindult, folytatja tovább az útját. Az eredményeket este meglátják – tette hozzá a politikus.
Arra is kitért, hogy a választást a háború biztosan nagyban befolyásolja majd, hiszen az emberek ilyenkor elsősorban a békét és a biztonságot keresik. Ettől függetlenül a választói szabadság megmarad, és fontos, hogy azt „válasszuk, aki hozzánk a legközelebb áll” – jelentette ki Gattyán György.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gattyán innovatív, kommunikációval foglalkozó üzletembernek próbálja feltüntetni magát, leginkább nők testének árusításából gazdagodott meg.

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás