Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A Mérce helyszíni tudósítói már megérkeztek az ellenzéki összefogás eredményvárójára

Ez a cikk több mint 2 éves.

Szerkesztőségünk tagjai az Egységben Magyarországért eredményváró rendezvényén is kint vannak. Néhány politikus már meg is érkezett a Városligeti Műjégpályára, ahol az este folyamán Márki-Zay Péter is fölszólal majd.

Habár a politikusok nagy része még a szavazókörök lezárásáig egyéni körzeteikben kampányol, páran már meg is érkeztek az eredményváróra. A kinti helyszínen felépített nagyszínpad egyelőre üresen áll, ám az ellenzék sörpadokkal és büfével is készül.

Jelenleg a pálya túloldalán nagyobb a tömeg, ugyanis a Rend-SzerVáltók nevű szervezet ott gyülekezik, hogy aztán átvonuljanak a Kossuth térre. Mint ahogy honlapjukon írják, az alkotmányos jogrend helyreállítása mellett, az alaptörvény közjogi érvénytelensége, és a ráépülő választások törvénytelensége ellen tiltakoznak. Már több százan sorakoznak fáklyákkal a vár előtt, a menet pedig este 7 órakor indul majd a Kossuth térre.

A helyszínről politikusi interjúkkal és képes beszámolókkal jelentkezünk majd a folyamatosan frissülő percről percre rovatunkban.

Címlapkép: Mérce