Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Rónai Sándor: Budapestről küldenek valakit a győriek nyakára Borkai helyett

Ez a cikk több mint 4 éves.

Győr Rónai Sándor, a DK EP-képviselője szerint szerte az országban „Borkai-napok” vannak, mert mindenhol Orbán helytartói vannak. Úgy váli, az országban mindenkinek elege van az urizálásból, a lopásból, és abból, hogy nem az újságok, hanem a pornóoldalak számolnak be abból, hogy mire költötték a pénzüket, és Budapestről mondják meg a fideszes városvezetőknek, hogy mit tehetnek.

Ha valami „szörnyű baleset folytán” megválasztanák Borkait, az ő utódjáról is Pesten döntenének- folytatta Rónai. Borkaiból szerinte akkor sem lesz már polgármester, ha megválasztják, mert mindenki tudja, mire költötte az emberek pénzét. Ezért kell tenniük a győrieknek vasárnap – tette hozzá.

Kitért Tarlós István állítására is, amelyben elmarasztalta Borkait: Rónai szerint Tarlós Istvánnak is a Fidesz adta utasításba, hogy üzenje meg Borkainak, hogy megbukott.

Rónai kiemelte, nagyon sokan jelentek meg a tüntetésen, és azt reméli, holnap még ennél is többen mennek el szavazni, hogy Glázer Tímeára, az ellenzéki polgármesterjelöltre adják a voksukat.