Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Pollreisz Balázs szerint a Fidesz elengedte Borkai kezét

Ez a cikk több mint 4 éves.

Győr Pollreisz Balázs, az MSZP győri elnöke elmondta, már öt éve Borkai Zsolt ádáz ellenfele, Borkai pedig kuplerájt csinált Győrből, ezért méltatlan a város vezetésére.

Emlékeztetett, tegnap nyilvánosan felbontottak egy levelet, ami egy meghívó volt egy Fidesz taggyűlésre, melyen megválasztották a polgármestert és a képviselőket, mely véleménye szerint pártfinanszírozási csalásra is invitált ezzel párhuzamosan, és ami miatt feljelentéseket tettek.

A visszafogottan adagolt kokainozós és hajózós poénok közben arra is kitért, hogy végül nem tartották meg Borkai sajtótájékoztatóját, és a Fidesz elengedte a kezét.

Később eleresztett egy viccet arról, hogy ahogy látja nem az ellenzék akarja Borkait felállítani – jelentsen ez bármit is – majd tovább robogva az ellenzéki humorvonaton, elmondta, a polgármester immár fiúkat is vásárolt a lányok mellé – utalva ezzel a helyi Jobbik árulására. Az MSZP-s politikus azt is elmondta, valakik megrongálták a plakátjaikat, majd néhány altesti vicc eleresztése után a tömeg heveny skandálása közepette elbúcsúztatta Borkait.

Címlapkép: Mérce fotó