Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Glázer Tímea szerint a győriek a becsületükről szavaznak holnap

Ez a cikk több mint 4 éves.

Győr Glázer Tímea elmondta, szerint 13 év után győr megszabadul Borkai Zsolt polgármestertől, aki véleménye szerint a történtek után nem lesz az az ember, aki kitüntetéseket fog átadni, díszpolgárokkal fog kezet fogni, és tanévnyitókra sem ő fog járni.

Mint mondta, ez a hajó már elment.

véleménye szerint Borkai innen már csak veszíteni tud, és még ha most valami miatt nyerhet is a választásokon, pár hét, pár hónap múlva nem ő lesz a város polgármestere.

Elmondta, ha holnap legyőzik Borkait, akkor a nép döntheti el, ki vezesse a várost, ellenben amennyiben Borkai nyer, akkor Orbán Viktor fogja kinevezni utódját, és neki nem az lesz az érdeke, hogy egy győri lokálpatriota vezesse a várost, hanem egy engedelmes ember, aki befizeti a megfelelő korrupciós pénzeket.

Az elmúlt napoknak megfelelően pedig egyre több győri gondolja a polgármesterről, hogy egy korrupt fideszes báb, holott korábban nem hitték volna el a hasonló, róla szóló híreket.

Glázer szerint polgármester nélkül maradt a város, a szégyen jött, a béke ment, és ő ezért szeretne minden győri polgármestere lenni, aki nem legyőzni akarja a másikat, hanem szövetségbe hívni a város valamennyi lakosát, és győriként a várost szolgálni, ahelyett, hogy végignézi, hogyan kasztingol Orbán új polgármestert.

Elmondta, rosszul esik neki, hogy a várost a korrupcióval, drogokkal és kéjhölgyekkel megrakott orgiahajóval azonosítják, nem pedig a városra jellemző megannyi nagyszerű dologgal.

„Mindenkinek ki kell mondania ebben a városban, akár támogatta Borkait, akár nem, hogy a polgármester szégyent hozott a városunkra”

– mondta az általános erkölcsi elvekkel kapcsolatban.

Kifejtette, tudja, hogy egy olimpikonért egyszerűbb rajongani, mint egy hozzá hasonló egyszerű anyukáért, azonban ő soha nem hozna szégyent a városára, a hazájára és önmagára.

Végezetül elmondta, véleménye szerint a választás Győrben nem a kormányról, vagy az ellenzékről, hanem a győriek becsületéről fog szólni, és a szavazókon fog múlni, hogy mit fognak gondolni a városról és lakóiról az ország más tájain lakók.

Ezzel kapcsolatban előadott egy eszmefuttatást, melynek lényege, hogy, nem szeretné, ha még a debreceniek is lenéznék a győrieket a polgármesterük miatt.

Ezért minden győritől azt kérte, hogy holnap mossák le a szégyent a városukról, és mutassák meg az országnak, hogy a győriek tisztességes emberek, akiknek egy tisztességes polgármester jár.