Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Fekete-Győr szerint Borkai nem anomália, hanem a Fidesz működése

Ez a cikk több mint 4 éves.

Győr Fekete-Győr András

„szia Győr!”

felkiáltással kezdte beszédét, majd elmondta, nagyobb erővel mentek ki az emberek, mint tegnap Budapest. Ezután az isten-haza-család szentháromság és Borkai Zsolt viszonyával kapcsolatban viccelődött, hajókázást is a mondanivalójába fűzve.

Elmondta, az elmúlt napokban mikor az országot járta, mindenhol Borkai története üldözte, mivel valahány helyen járt, akikkel beszélt, párhuzamot tudnak vonni a helyi Fidesz és a győri polgármester között – ezért úgy gondolja, hogy az országot maffiakormány vezeti.

Véleménye szerint a Borkai-ügy az egész ország ügye.

Úgy gondolja, nemzeti tragédia ami folyik, mert a Fidesz egész politikáját az jellemzi, amit Borkai jelképez, ahhoz képest, hogy annak idején liberális diákokként indultak. Ezzel szemben ma ők működtetik a rendőrállamot, és ők korruptak.

Azt is kifejtette, véleménye szerint a Borkai-ügy nem anomália, mivel jelenleg ez a Fidesz normál működése, azért lépnek be emberek, hogy

„lopott pénzből dőzsölhessenek, mint a disznók.”

Emellett a képmutatás zavarja, a kokainozás a drákói módon szigorú drogpolitika, kurvázás a család szentségét hirdető kormányban, valamint a vizet prédikál, bort iszik megvalósítása az, ahogy a Fidesz lenézi az embereket.

Vagyis véleménye szerint azért vállalnak emberek közszolgálatot, hogy pénzt lophassanak jachtozásra, kokainozásra és kurvázásra.

Úgy gondolja, Orbán is ilyen.

Kastélyban lakik, magánrepülőkön és jachtokon jár, és rengeteg pénzt sikkaszt el. Épp emiatt a viselkedés miatt véleménye szerint Borkainak és társainak le kell mondaniuk és el kell tűnniük a közéletből.

Mint mondta nincs két Fidesz, a pártban mindenki éppúgy magának lopja a pénzt mint a győri polgármester, ezzel szemben a Momentum nem kokainra és prostituáltakra, hanem kórházakra, iskolákra és munkahelyekre költené a pénzt.

Emellett úgy gondolja, Győrben kell tartani az Audi gyárat és másfajta ipart is meg kell honosítani, és jachtozás helyett új buszokra, valamint a sofőrök fizetésére kellene költeni a város pénzét, ezzel párhuzamosan beton helyett fákra van szükség.

Fekete-Győr azt is garantálta, hogy aki a Momentum tagjaként bármennyit is lopni mer, azt kizárják a pártból, és bíróság elé, majd börtönbe kerül – ugyanakkor akit hamis vádakkal támadnak, azt az Orbán által is fontosnak tartott bajtársiasság jegyében a végsőkig megvédik.

A Momentum elnöke a tegnapi Fidesz-káoszra is kitért, melynek keretében Borkai meghirdette, majd lemondta sajtótájékoztatóját, utána pedig a kormánypárti Magyar Nemzet szólította fel lemondásra, majd vonta vissza a nyúlfarknyi publicisztikát, „technikai problémára” hivatkozva.

Címlapkép: Mérce fotó