Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Hajrá, magyar tudósok!

Ez a cikk több mint 5 éves.

A momentumos Nemes Balázs kezdésként a vidéki tüntetőknek kért tapsot. Szerinte a rendszer először Budapesten, majd fokozatosan vidék felé haladva fog megdőlni. Azt emelte ki, hogy csupa jó hír érkezik vidékről, hogy sok helyütt megvan a közös jelölt és az ellenzéki egység.

A kormánypropagandáról szólva felidézte, hogy a Momentum a mai nap folyamán felírta a Várkert Bazárhoz felhúzott fekete kordonokra, hogy a kormánymédia 109 helyreigazítási pert vesztett el.

Majd Oláh Gellértet, a 888.hu korábbi munkatársát köszöntötte „ismét a magyar munkaerőpiacon”, miután az újságíró karlendítős ügye miatt felmondott.

A kormánypropagandistákat „analfabétáknak” nevezve azt mondta, ők nem tudják elhitetni vele, hogy az Állami Számvevőszék független, megemlítve azt, hogy az ÁSZ előtt folytatódik majd a tüntetés, majd felhívott mindenkit, hogy írja  alá az Európai Ügyészséghez való csatlakozást.

Végül a sarokba szorított MTA melletti szolidaritásra buzdított, és arra kérte a tömeget és a szervezőket, hogy az ÁSZ felé menet álljanak meg egy perces néma csend erejéig, majd buzdítsák a magyar tudósokat.