Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Már csak 300 ezer forint kell, hogy „nagy baj” helyett „kis bajt” jelezzen a Bajométer

Ez a cikk több mint 2 éves.

Szuperek vagytok! Két nap alatt eljutottunk oda, hogy már csak kicsi hiányzik ahhoz, hogy együtt átmozdítsuk a Bajomértert, hogy a „nagy baj” helyett „kis baj”-t jelezzen!

Ehhez már csak további 100 ezer forint rendszeres és 250 ezer forint egyszeri támogatására van szükségünk. Köszönjük, hogy 2 nap alatt több mint 3 millió forinttal, és ebből több mint 300 ezer forint rendszeres utalással támogattatok minket!

Ha sikerül elhárítani a „nagy bajt”, az azt jelenti, hogy a következő hónapban is azt tudjuk nyújtani nektek amit eddig és a számláinkat is ki tudjuk fizetni. Viszont sajnos az azt követő hónapra már nem tudunk előre tervezni. Tehát ahhoz, hogy egyenesbe jöjjünk és elháruljon a Mérce elől a baj még 400 ezer forint havi rendszeres támogatásra, és 3 millió forint egyszeri támogatásra van szükségünk.

Nagyon köszönjük, hogy segítetek nekünk, nagyon büszkék vagyunk a bajtársainkra, a Mérce olvasók közösségére!

Itt olvashatsz arról, hogy miért vagyunk bajban. Itt pedig megtalálod a Bajométer részletes leírását.

Bajban van a Mérce!

A Mérce kizárólag az olvasók támogatásából működik. A te támogatásoddal tudunk cikkeket írni, élőben közvetíteni a legfontosabb eseményekről és eljuttatni a híreinket az ország minden szegletébe.

Segítségre van szükségünk ahhoz, hogy jövőre is legalább azt kaphassátok tűlünk, mint idén. Katasztrófa nincs, baj viszont van, kedves olvasók.

További támogatási lehetőségekért kattints ide!