Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Már csak 300 ezer forint kell, hogy „nagy baj” helyett „kis bajt” jelezzen a Bajométer

Szuperek vagytok! Két nap alatt eljutottunk oda, hogy már csak kicsi hiányzik ahhoz, hogy együtt átmozdítsuk a Bajomértert, hogy a „nagy baj” helyett „kis baj”-t jelezzen!

Ehhez már csak további 100 ezer forint rendszeres és 250 ezer forint egyszeri támogatására van szükségünk. Köszönjük, hogy 2 nap alatt több mint 3 millió forinttal, és ebből több mint 300 ezer forint rendszeres utalással támogattatok minket!

Ha sikerül elhárítani a „nagy bajt”, az azt jelenti, hogy a következő hónapban is azt tudjuk nyújtani nektek amit eddig és a számláinkat is ki tudjuk fizetni. Viszont sajnos az azt követő hónapra már nem tudunk előre tervezni. Tehát ahhoz, hogy egyenesbe jöjjünk és elháruljon a Mérce elől a baj még 400 ezer forint havi rendszeres támogatásra, és 3 millió forint egyszeri támogatásra van szükségünk.

Nagyon köszönjük, hogy segítetek nekünk, nagyon büszkék vagyunk a bajtársainkra, a Mérce olvasók közösségére!

Itt olvashatsz arról, hogy miért vagyunk bajban. Itt pedig megtalálod a Bajométer részletes leírását.

Bajban van a Mérce!

A Mérce kizárólag az olvasók támogatásából működik. A te támogatásoddal tudunk cikkeket írni, élőben közvetíteni a legfontosabb eseményekről és eljuttatni a híreinket az ország minden szegletébe.

Segítségre van szükségünk ahhoz, hogy jövőre is legalább azt kaphassátok tűlünk, mint idén. Katasztrófa nincs, baj viszont van, kedves olvasók.

További támogatási lehetőségekért kattints ide!
Olvass tovább!