Hogy ne maradj le, értesítünk a nap 1-2 legfontosabb cikkéről a Mércén. Jöhet?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.
Támogasd a Mércét!

Havonta rendszeresen támogatom a Mércét

Egyszeri összeggel támogatom a Mércét

Egyszeri bankkártyás támogatás

Idén már az adód 1%-ával is támogathatod a Mércét! Kattints ide a részletekért.

2016-ban 9, 2017-ben 18 millió forintot kértünk tőletek, hogy a Mércét fent tudjuk tartani és fejleszthessük. Az elmúlt két évben több mint 3000-en támogattatok minket, és sikerült elérnünk a kitűzött célokat, 2017 októberében pedig elindítottuk a merce.hu-t. 2018-ban 33 millió forintra van szükségünk a Mérce működtetéséhez. Ebből az összegből tartjuk fent a szerkesztőséget és működtetjük a portált, valamint azt tervezzük, hogy

  • erősen jelen leszünk a 2018-as választási kampányban: videókkal, publicisztikákkal, riportokkal, elemzésekkel, programbemutatással tervezzük segíteni a választókat a döntésük meghozatalában, és szeretnénk, ha minél többen élnének szavazati jogukkal 2018-ban.
  • még több videós tartalmat csinálunk: az élő közvetítések mellé egy kisebb videórovatot szeretnék felépíteni;
  • közösséget építünk: szeretnénk erősebben kiépíteni a Mérce körüli olvasótábort, közösséget építeni arra a baloldali gondolatra, amit a Mérce képvisel.

Ehhez kérjük a támogatásodat. Az alábbi ábrán látható, hogy mennyi pénzt sikerült már összegyűjtenünk a 2018-as működésünkre. Az ábrát havonta kétszer frissítjük.

Így állunk a Mérce 2018-as költségvetésének összegyűjtésével:
0 Ft
-
33 mFt

Ha megteheted, támogass minket, támogasd a független magyar sajtót!

Támogatási lehetőségek

BANKKÁRTYA

Támogass minket egyszerűen bankkártyával az adhat.hu-n keresztül

BANKI ÁTUTALÁS

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

KÉSZPÉNZ

A MagNet Bank fiókjaiban lehet készpénzzel támogatni a Mércét. A befizetéshez a ezekre az adatokra lesz szükség:
Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

 

Mi a Mérce?

A Mérce Magyarország első, 100%-ban olvasói finanszírozásból felépített és működtetett hírportálja. Minket nem korlátoz semmi: csak azt írjuk meg, ami tudunk, hiszünk és gondolunk. Nekünk nem szólhatnak le fölülről, nincsen tulajdonos, oligarcha, hirdető vagy pártember a szerkesztőségünk fölött vagy mögött: mi csak az olvasóinknak tartozunk elszámolással. Ez a modell viszont csupán addig működik, amíg te, az olvasó, fontosnak tartod, hogy legyen egy ilyen független újság. Ezért kérjük, hogy szállj be! Támogass minket, így te leszel az egyik tulajdonosa a Mércének! Ha támogatsz minket, azzal egyben hozzájárulsz a független magyar sajtó megerősödéséhez.

A Mérce egy baloldali lap. Az igazságosság és az egyenlőség értékein alapuló politikai értelmezésekből fejtjük meg, hogy mi a helyzet, és mit kéne tenni. Mi a társadalmi igazságosságért írunk, támogatjuk az ezért dolgozó szervezeteket, kiállunk azokért az emberekért, akik egy igazságosabb Magyarországért küzdenek, érkezzenek a pártpolitika vagy a civil élet bármely szektorából. A témáink pedig továbbra is azok, mint eddig: a korán kelők országa, az elhagyott Magyarország népeinek gondjai, a mindenkinek járó egészségügy és oktatás helyzete, a nők egyenlőségi küzdelme. Ahol csak tudunk, jelen vagyunk: élőben, percről-percre közvetítünk a fontos eseményekről, cikkeinkben értelmezzük és publicisztikáinkban értékeljük, hogy mi történik Magyarországon és azon túl. Nem csak tájékoztatunk, de kontextust is adunk.

Köszönjük, hogy veletek együtt csinálhatunk független médiát!

 

A Mércét a közhasznú Kettős Mérce Blog Egyesület működteti.

A támogatással kapcsolatban keletkezett adatokkal az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bánunk.