Támogasd a Mércét!

Havonta rendszeresen támogatom a Mércét

Egyszeri összeggel támogatom a Mércét

Egyszeri bankkártyás támogatás

Mi a Mérce?

A Mérce Magyarország első, 100%-ban olvasói finanszírozásból felépített és működtetett hírportálja. Minket nem korlátoz semmi: csak azt írjuk meg, ami tudunk, hiszünk és gondolunk. Nekünk nem szólhatnak le fölülről, nincsen tulajdonos, oligarcha, hirdető vagy pártember a szerkesztőségünk fölött vagy mögött: mi csak az olvasóinknak tartozunk elszámolással. Ez a modell viszont csupán addig működik, amíg te, az olvasó, fontosnak tartod, hogy legyen egy ilyen független újság. Ezért kérjük, hogy szállj be! Támogass minket, így te leszel az egyik tulajdonosa a Mércének! Ha támogatsz minket, azzal egyben hozzájárulsz a független magyar sajtó megerősödéséhez!

A Mérce egy baloldali lap. Az igazságosság és az egyenlőség értékein alapuló politikai értelmezésekből fejtjük meg, hogy mi a helyzet, és mit kéne tenni. Mi a társadalmi igazságosságért írunk, támogatjuk az ezért dolgozó szervezeteket, kiállunk azokért az emberekért, akik egy igazságosabb Magyarországért küzdenek, érkezzenek a pártpolitika vagy a civil élet bármely szektorából. A témáink pedig továbbra is azok, mint eddig: a korán kelők országa, az elhagyott Magyarország népeinek gondjai, a mindenkinek járó egészségügy és oktatás helyzete, a nők egyenlőségi küzdelme. Ahol csak tudunk, jelen vagyunk: élőben, percről-percre közvetítünk a fontos eseményekről, cikkeinkben értelmezzük és publicisztikáinkban értékeljük, hogy mi történik Magyarországon és azon túl. Nem csak tájékoztatunk, de kontextust is adunk.

Az elmúlt két évben több mint 3000 ember támogatott minket. Az olvasóink támogatásából építetük fel ezt a portált, és ebből a támogatásból működünk hónapról hónapra. Ha szerinted is fontos, hogy fennmaradjon és fejlődni tudjon a Mérce, támogass minket!

Támogatási lehetőségek

Támogass minket egyszerűen bankkártyával az adhat.hu-n keresztül

Támogatás PayPallal

Egyszeri támogatás

Átutalással

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

Készpénzes befizetéssel

A MagNet Bank fiókjaiban lehet készpénzzel támogatni a Mércét. A befizetéshez a ezekre az adatokra lesz szükség:
Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

A támogatással kapcsolatban keletkezett adatokkal az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bánunk.

Köszönjük, hogy veletek együtt csinálhatunk független médiát!