Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Aki nincs velünk… Bayer Zsolt szerint már a pápát is megvették a tudjukkik

Ez a cikk több mint 8 éves.

Tudom, én vagyok a hülye, de vasárnap délután mégiscsak szembejött velem egy Bayer Zsolt-mű, és ha szembejön, hát el is olvasom. A lényeg az, hogy a keresztény fehér embereket mindehol bántják, és ezt hagyja a világ, sőt nem csak hagyja, hanem a tudjukik csinálják. Tényleg nem sok hiányzik, hogy a nagy opuszok mesterének csörgősipkájáról lehulljon egy kis chemtrail-lé.

pope_francis_cult_of_money.jpg

De a lényeg ebben a nagyon összeszedett és nagyon kifinomult dolgozatban ez a csodálatos mondat:

Eközben a pápa, aki Szent II. János Pállal ellentétben nem nagyszerű és nem csodálatos pápa, hanem, úgy tűnik, küldött és megvett ember, vérlázító dolgokat mond a muszlimok befogadásának szükségességéről, és egy szava sincs az üldözött és bántott keresztényekről.

Persze a valóság kicsit másképp fest. Ferenc pápa múlt héten Afrikában járt, korábban több közel-keleti országban, és a helyi politikusokkal egyeztetett a helyi keresztények védelmében. Sőt a Vatikán a jordániai menekülttáborok mellett külön iskolát üzemeltet és egyéb ellátásokat is megszervez a keresztény menekültek számára, nem úgy mint Bayer Zsolt pártja, a Fidesz, amelynek a keresztény menekültek segítésében csupán pár behazudott kopt keresztényre futotta, meg ugye arra, hogy a menekültek mind terroristák.

Ferenc pápa vérlázító szavainál pedig Bayer biztos azokra a bibliai idézetekre gondolt, amelyekkel az egyházfő próbálja elmagyarázni a magukat kereszténynek való, de valójában gyűlöletben élő embereknek, hogy a rászorulókat gyámolítani, a szegényeket istápolni kell, akkor is, ha nem keresztények. Ugyanis egy Jézus nevű fickó, ha esetleg Bayer ismerné, ezt adta parancsba, és ezt tette egyháza egyik alapállításává (erről, mondjuk, a következő évszázadokban maga az egyház is jó párszor elfeledkeztek már, ugye…)

A dologban nem is az a leglényegesebb, hogy Bayer nem ért egyet a pápával – az autoritás és a tisztelet nagy szószólójáról eddig is sejtette azért az ember, hogy tisztelete a fizetése megérkezéséig tart. És úgy tűnik a katolikus egyház nem fizet neki. Viszont a magyar kereszténydemokrácia nagy pártjának ötös számú párttagjától mégiscsak szép ez a mondatrész:

Ferenc Pápa, „úgy tűnik, küldött és megvett ember.”

Mondjuk annyiban igaza van Bayernak, hogy az egyházi procedúra szerint küldött ember, hiszen mások, vagyis a bíborosok választották, és megvett ember, hiszen az életét az Úr kezébe, a keresztény hit megőrzősére és terjesztésére adta. De van egy sejtésünk, Zsolt nem erre gondol, hanem a tudjukkikre.

Tehát a tudjukkik megvették a pápát. Hulljon a chemtrail, repüljenek az égbe a csörgősapkák végre lelepleződött a nagy összeesküvés, a Magyar Hírlap publicistája leleplezte a pápát.

Persze itt nem erről van szó, hanem egy olyan rohadt gondolkodásmódról, amelyben mindenki, aki nem azt mondja, amit mi mondunk, azt megvették, lefizették, küldték, ő nem gondolhatja komolyan, amit csinál. Igen szépen és pontosan a Rákosi-féle „aki nincs velünk, az ellenünk van” ideológiáról van szó. Ugyanis ma a Fidesz-holdudvar és a párt nagy része is így gondolkodik. Aki nem lép velünk egyszerre, az lófaszt se kap estére.

Tényleg csak egy gondolatot kell innen már lépni, hogy kiderüljön a pápát is Gyurcsány fizette le vagy Soros György.

Ez az illiberális demokrácia maga, ahol még Ferenc pápa is lefizetett ember lesz, mert nem azt gondolja, amit Orbán Viktor, és úgy tűnik, ha az Úr leszólna az égből, hogy eddig és netovább, Bayer Zsoltnak hozzá is lenne egy ütős publija: Tán nem a sátán fizet téged?

Kövesd a szerző bejegyzéseit a Facebookon is!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.