Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Női kéz kamerázta a Borkai-videókat

Ez a cikk több mint 4 éves.

A 444 szúrta ki, hogy egy női kéz kameráz a Borkai-videók új feltöltésében. Mint ismeretes, tegnap a Pornhub letörölte a szexvideókat, amelyeket most egy másik pornóoldalra töltöttek fel. De az új feltöltésekben már látszik egy női kéz is, ami a kamerát tartja.

A 444 állítása szerint a felvételek alapján úgy tűnik, hogy „a végtag a kamerát tartó testhez tartozik, vagyis ez alapján igaz lehet a fideszes körökben terjedő pletyka”, hogy az Ördög Ügyvédje csak egy fiktív karakter a Borkai korrupciós ügyeit kiderítő botrányban.

Fideszesek ugyanis korábban arról beszéltek, hogy a felvételeket nem  a kiszivárogtató „ügyvéd”, hanem egy a hajón tartózkodó nő készíthette , írta szerdán az Index, több egymástól független forrásra hivatkozva.

Mint korábban mi is megírtuk, egy horvát vizeken hajózó jachton készült szexvideók bukkantak fel az interneten Borkai Zsolt győri polgármesterről. A polgármester beismerte, hogy ő van a videókon. A kiszivárogtatások lényege viszont nem a szex, hanem az, hogy a videó feltöltője szerint ezekhez az utazásokhoz a pénz korrupciós ügyletekből származik.

Azóta sorra kerülnek elő az ügyek Borkai és családja körül, az Audi logisztikai központjának földeladása kapcsán. Van például olyan cég, amely semmilyen tevékenységet nem végez, de Borkai Zsolt fiát alkalmazza havi egymillió forintért.

Címlapkép: 444