Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Nyári üzemmódra áll át a Mérce

Kedves Olvasó,

a nyár beköszöntével idén is szellősebbek lesznek az oldalaink. Ebben a két hónapban szeretnénk pihenni és erőt gyűjteni, illetve kiértékelni, fejleszteni az aktuális tartalmainkat. Emellett új projekteken is dolgozunk, amelyek első eredményeivel már találkozhattok is az oldalainkon!

Mindehhez pedig időre van szükségünk, emiatt lecsavarjuk a napi hírgyártást.

Szeretnénk, ha a Mércén egyre több eredeti tartalommal találkoznátok, azaz kevesebb hírszemlét, több saját hírt vagy tudósítást, elemzést adhatnánk közre. Az elmúlt évben is ezen dolgoztunk, és a támogatásotokkal ebbe az irányba teszünk most további lépéseket: az a célunk, hogy minden nap szolgálhassunk olyan cikkekkel, amelyek nemcsak egyediek, de azt reméljük, nélkülözhetetlenek a számotokra. És az olykor nehezen elviselhető médiazajban vagy éppen a mindent eluraló apátia idején is munícióval szolgálhatnak ahhoz, hogy jobban értsük, mi történik velünk, és inspirációként ahhoz, hogy elképzelhessünk jobb világokat.

Most, amikor az uborkaszezont a pihenésen és erőgyűjtésen túl erre a műhelymunkára fordítanánk, különösen hálásak vagyunk, hogy Veletek csinálhatunk újságot!

Ez teszi lehetővé azt is, hogy kicsit lassítsunk, és átgondoljuk, mit, hogyan csinálunk a mindennapokban, hogyan lehetne másképp, hogyan lehet a Mérce a leghasznosabb. Minderre a hétköznapokban nehéz időt szakítanunk, ahogy arra is, hogy elmélyültebben és közösen tegyük fel az alapvető kérdéseket a munkánkkal és tartalmainkkal kapcsolatban.

Reméljük, hogy fokozatosan egyre láthatóbb lesz mindennek az eredménye is, sőt, azt is, hogy fokozatosan Titeket is bevonhatunk a lap jövőjéről folyó gondolkozásba!

Addig is, Nektek is azt kívánjuk, hogy a nyári hónapok adjanak esélyt arra, hogy szusszanjatok, és töltekezzetek olyan élményekkel, amelyek felvértezhetnek bennünket a folytatásra. Sok munka és küzdelem áll előttünk, amiből a segítségetekkel a Mérce is kiveheti a részét!