Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

5 (+1) reménykeltő pillanat 2020-ból

Ez a cikk több mint 3 éves.

2020 váratlanul érte a világot. Talán a második világháború óta nem volt olyan katasztrófa, ami annyira globálisan érintette volna az emberiséget, mint a koronavírus-járvány, amelynek a vakcinák évvégi megjelenése ellenére sajnos korántsincs vége.

Többségünknek valószínűleg könnyebb lenne felidézni számtalan rossz pillanatot az évből, mint jókat. Mégis, így az év végén talán érdemes emlékeztetnünk magunkat arra: igenis történtek olyan dolgok idén, amik megerősíthették az emberiségbe vetett hitünket, amik reményt kelthettek bennünk a jövőre nézve. Videónkban 5 (plusz 1) ilyen dolgot gyűjtöttünk össze.

Az örökbefogadás szabályainak szigorítása elleni kampányról itt, a megakadályozott kilakoltatásról itt, az SZFE küzdelméről itt, a tatai civilek küzdelméről itt és a „Még egy falat”  kampányról itt olvashattok többet. A Mércéhez idén csatlakozó rendszeres támogatók segítségét pedig itt köszönte meg főszerkesztőnk, Diószegi-Horváth Nóra.

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Címlapkép: AVM