Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Gyerekkoromtól láttam azt az igazságtalanságot, ami egyre fokozódik ebben az országban”

Jámbor András a Mérce alapítója, főszerkesztője. Apuka, élettárs, egyedül nevelt gyerek. Egy kocsmában, pár barátjával alapította a Mércét annak idején.

Az, hogy a Mércét sikerült felépíteni az olvasók támogatásából, szerinte egy remény ennek az országnak is, mert megmutatja, hogy minden hátráltató tényező ellenére létre lehet hozni egy ilyen projektet ma Magyarországon. András cikkeit itt olvashatod!

Hogy egy évre egy új újságíróval bővülhessünk: Támogasd a 10 éves Mércét!

Ünnepeljük együtt azt a több mint 350 szerzőt, akiknek több mint 12 900 cikkét tettük közzé, és persze elsősorban titeket, akiknek készülnek ezek a cikkek, és akik lehetővé teszik, hogy folytathassuk a munkánkat! Találkozzunk 2019. május 11-én 20:00-tól az Aurórában.

Hogy az elmúlt években mire költöttünk, azt itt foglaltuk össze.

Ha még nem rendelkeztél szja-d 1 százalékáról, a Mércét az alábbi módokon támogathatod vele.

„Aki ezt kitalálta, az életében nemhogy munkahelyen nem volt, de nem is dolgozott” Szakszervezeti vezetők a munkaidőkeret-rendeletről

Diószegi-Horváth Nóra Trenyisán Máté munkajogásszal, László Zoltánnal (Vasas) és Székely Tamással (VDSZ) beszélte meg, miről is szól a 2 éves munkaidőkeret elrendelését lehetővé tevő miniszterelnöki rendelet, kinek jó, mi lehet a célja, és hogyan lehetséges annak negatív hatásai ellen védekezni.