Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Gyerekkoromtól láttam azt az igazságtalanságot, ami egyre fokozódik ebben az országban”

Jámbor András a Mérce alapítója, főszerkesztője. Apuka, élettárs, egyedül nevelt gyerek. Egy kocsmában, pár barátjával alapította a Mércét annak idején.

Az, hogy a Mércét sikerült felépíteni az olvasók támogatásából, szerinte egy remény ennek az országnak is, mert megmutatja, hogy minden hátráltató tényező ellenére létre lehet hozni egy ilyen projektet ma Magyarországon. András cikkeit itt olvashatod!

Hogy egy évre egy új újságíróval bővülhessünk: Támogasd a 10 éves Mércét!

Ünnepeljük együtt azt a több mint 350 szerzőt, akiknek több mint 12 900 cikkét tettük közzé, és persze elsősorban titeket, akiknek készülnek ezek a cikkek, és akik lehetővé teszik, hogy folytathassuk a munkánkat! Találkozzunk 2019. május 11-én 20:00-tól az Aurórában.

Hogy az elmúlt években mire költöttünk, azt itt foglaltuk össze.

Ha még nem rendelkeztél szja-d 1 százalékáról, a Mércét az alábbi módokon támogathatod vele.

Hol politizáljon az ellenzék a szájzártörvény után: az Országgyűlésben vagy az utcán?

Hol képviseli választópolgárait az ellenzék, ha az Országgyűlésben Kövér László az úr? Mit csináljon egy politikus, ha kérdéseire Orbán Viktor csak cinikus választ ad? Hogyan juthat bárki valódi információkhoz, ha a Fidesz mindent megtesz azért, hogy elfedje azokat? Hol politizáljon az ellenzék: az Országgyűlésben vagy az utcán?