Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.Idén ünnepeljük a Mérce 10. születésnapját. Ez idő alatt kicsi közéleti blogból jelentős online sajtótermék lettünk. Több mint 350 szerzőnk több mint 12 900 cikkét tettük közzé. Ez alkalomból több kérésünk is van hozzád!

  1. Szerzőink túlnyomó többsége ma is ingyen, fizetés nélkül dolgozik, de a cikkek szerkesztését és a napi híreket, élő közvetítéseket már olyan újságíróink készítik, akiknek olvasóink támogatásából tudunk fizetést adni (még ha ez a fizetés bőven a magyar átlagbér alatt is van). Szeretnénk, hogy egy új újságíróval bővülhessen a csapatunk, és legalább a következő évre tudjuk fedezni az ő bérét és egyéb munkafeltételeinek költségeit. Az új munkatársunk nem csak a cikkek és cikksorozatok írásában, hanem élő közvetítésekben és más videók elkészítésében is segítségünkre lesz. Ezért kérünk, támogasd egyszeri vagy rendszeres adományoddal, hogy megvalósíthassuk ezt a tervünket!

Támogasd a 10 éves Mércét!

Havonta rendszeresen támogatom a Mércét

Egyszeri összeggel támogatom a Mércét

Egyszeri bankkártyás támogatás

Támogatási lehetőségek

  1. Ha részletesen olvasnál idei terveinkről, azt itt teheted meg.
  2. Nézd meg a videókat!

A szerkesztőség tagjai beszélnek a Mérce születésnapja alkalmából

„A világban vannak elképesztő igazságtalanságok”

Pósfai Orsi annak idején a Kettős Mérce Bloghoz csatlakozott, majd folyttatta a munkát a Mércénél is. Először csak mások cikkeit szerkesztette, majd egy nőnapi cikkel debütált. Azóta ez hagyománnyá vált és a hírcikkei mellett minden évben publikál egy írást nőnapra.