Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Bármennyire is nehéznek tűnik, van értelme!”

Diószegi-Horváth Nóra a Mérce főszerkesztő-helyettese. Pedagógus szülők gyereke, pedagógusnak tanult (orosz-esztétika), de leginkább híres Dosztojevszkij-kutató szeretett volna lenni. Már dolgozott újságíróként, amikor a Kettős Mérce blog önkéntese lett és végig segítette a hírportállá válást. Számára a Mérce baloldalisága nem csak az általunk létrehozott cikkekben érhető tetten, hanem a belső működésmódunkban is. Olvasd el Nóra cikkeit a Mércén!

Hogy egy évre egy új újságíróval bővülhessünk: Támogasd a 10 éves Mércét!

Ünnepeljük együtt azt a több mint 350 szerzőt, akiknek több mint 12 900 cikkét tettük közzé, és persze elsősorban titeket, akiknek készülnek ezek a cikkek, és akik lehetővé teszik, hogy folytathassuk a munkánkat! Találkozzunk 2019. május 11-én 20:00-tól az Aurórában.

Hogy az elmúlt években mire költöttünk, azt itt foglaltuk össze.

Ha még nem rendelkeztél szja-d 1 százalékáról, a Mércét az alábbi módokon támogathatod vele.

„Aki ezt kitalálta, az életében nemhogy munkahelyen nem volt, de nem is dolgozott” Szakszervezeti vezetők a munkaidőkeret-rendeletről

Diószegi-Horváth Nóra Trenyisán Máté munkajogásszal, László Zoltánnal (Vasas) és Székely Tamással (VDSZ) beszélte meg, miről is szól a 2 éves munkaidőkeret elrendelését lehetővé tevő miniszterelnöki rendelet, kinek jó, mi lehet a célja, és hogyan lehetséges annak negatív hatásai ellen védekezni.