Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

„Bármennyire is nehéznek tűnik, van értelme!”

Diószegi-Horváth Nóra a Mérce főszerkesztő-helyettese. Pedagógus szülők gyereke, pedagógusnak tanult (orosz-esztétika), de leginkább híres Dosztojevszkij-kutató szeretett volna lenni. Már dolgozott újságíróként, amikor a Kettős Mérce blog önkéntese lett és végig segítette a hírportállá válást. Számára a Mérce baloldalisága nem csak az általunk létrehozott cikkekben érhető tetten, hanem a belső működésmódunkban is. Olvasd el Nóra cikkeit a Mércén!

Hogy egy évre egy új újságíróval bővülhessünk: Támogasd a 10 éves Mércét!

Ünnepeljük együtt azt a több mint 350 szerzőt, akiknek több mint 12 900 cikkét tettük közzé, és persze elsősorban titeket, akiknek készülnek ezek a cikkek, és akik lehetővé teszik, hogy folytathassuk a munkánkat! Találkozzunk 2019. május 11-én 20:00-tól az Aurórában.

Hogy az elmúlt években mire költöttünk, azt itt foglaltuk össze.

Ha még nem rendelkeztél szja-d 1 százalékáról, a Mércét az alábbi módokon támogathatod vele.

Hol politizáljon az ellenzék a szájzártörvény után: az Országgyűlésben vagy az utcán?

Hol képviseli választópolgárait az ellenzék, ha az Országgyűlésben Kövér László az úr? Mit csináljon egy politikus, ha kérdéseire Orbán Viktor csak cinikus választ ad? Hogyan juthat bárki valódi információkhoz, ha a Fidesz mindent megtesz azért, hogy elfedje azokat? Hol politizáljon az ellenzék: az Országgyűlésben vagy az utcán?