Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Szabó Tímea: Orbán Viktor megfáradt Bástya elvtársat játszott évértékelőjén

Ez a cikk több mint 4 éves.

várkert bazár A Párbeszéd társelnöke szerint a miniszterelnök a „ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység” jegyében beszélt kormánya eredményeiről.

Szabó szerint volt is oka Orbánnak a szerénységre, mivel eredmények nincsenek: „az irredenta, migránsozós, kommunistázós, sorosozós, unió-, bíróikar- és cigányságellenes retorika mögött üresség, szégyen és kudarc bújik meg” – írta Facebook-posztjában.

Szabó felsorolta viszont, mi mindennel van probléma az egészségügytől az oktatáson át a lakhatási válságig és a gyerekszületések számának csökkenéséig. Kiemelte továbbá, hogy van némi probléma a kormány klímatervével is:

az, hogy az nem klímaterv.”

Szabó Tímea szerint mindaz, amit Orbán az évértékelőjén a klímaválsággal kapcsolatban mondott, nem ad választ a problémára. Emellett emlékeztetett arra is, hogy a  Fidesz képviselői voltak egyedül azok, akik nemrég nem szavazták meg az Európai Parlamentben az egyszer használatos műanyagok betiltását az Unióban.

„Orbán Viktor megoldások helyett ismét milliárdokba kerülő „nemzeti konzultációval” tereli el a figyelmet a lényegről, és hajszolja a magyar embereket egy újabb gyűlöletháborúba. A Párbeszéd programja minden felsorolt kérdésben világos. Első pont: Orbán Viktornak és kormányának mennie kell” – összegzett.

A teljes poszt itt olvasható: