Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kálló Gergely: „Vigyázó szemünket Dunaújvárosra vessük!”

Ez a cikk több mint 4 éves.

Dunaújváros A Jobbik frissen megválasztott elnöke Pintér Tamás dunaújvárosi polgármesterrel és Kálló Gergely Fejér megye 4. választókerületének megválasztott képviselője társaságában állt ki, és hirdetett győzelmet.

Kálló Gergely azzal kezdte, ma „vigyázó szemünket Dunaújvárosra vessük”, és megköszönte a választóknak az ugyan alacsony részvétel melletti, de mégis szilárd bizalmát. Megköszönte a kampányt ezenkívül még  ellenfeleinek is.

„Történelmi győzelmet tudott ma aratni az ellenzék, az út járható, és ma ráléptünk a 2022-es útra.”

-tette hozzá, hangsúlyozva, „újult erővel fordulnak majd rá” a következő választásra, amiből szerinte kormányváltás is lesz.

„Eljött az igazság napja!” – kezdte beszédét Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Arról beszélt, a nép is értékelte ma a kormány teljesítményét és győzött.

Szerinte a választók ez eredménnyel üzentek Orbán Viktornak is, Jakab Péter szerint azt, hogy elég volt a gyűlölködésből és az alacsony bérekből, az ellenzéknek pedig azt, „sikeres az 1 az 1 elleni recept az országgyűlési választásokon.

Majd azt mondta, a választók feladták a leckét Orbán Viktornak:

„Vagy elkezd kormányozni, vagy távozik. Ha nem változtat, ma még csak egy Kálló Gergely győzött, de 2022-ben már 106 Kálló Gergely fog.”