Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kunhalmi: Varsóban és Isztambulban sikerült, Budapesten is sikerülni fog

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest, Madách tér „Remek hétvégének nézünk elébe!” – indított Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője, majd a választás jelentőségét emelte ki: szerinte az ellenzéki együttműködés megteremtette a győzelem feltételeit.

Karácsony szerinte képes megtestetíteni a szabadságot, a szolidaritást és az „erkölcsi többletet”, amit Budapest elvesztett az elmúlt időszakban. Karácsony kitartását emelte ki, szerinte a főpolgármester-jelölt soha nem adja fel.

Kunhalmi szerint sok fiatal kap lehetőséget képviselőként és polgármesterként, akik hosszútávú változást indíthatnak el.

A változásért a demokratáknak kell megdolgozniuk, akik nem azt gondolják a politikáról, mint a Borkai-félék, akik „bort isznak és vizet prédikálnak”. Puzsér nevét nem mondta ki, de a „platóról bömbivel politizáló” független jelöltet is kritizálta, aki szerinte lenézi az embereket.

Szerinte ma átmeneti időszak van Magyarországon: a nyílt diktatúra iránya felé haladunk, ahol egy választáson bevetik a titkosszolgálatokat és a rendőrséget. Az önkormányzati választások tétje, hogy az ország ne legyen teljes diktatúra. Szerinte ha Varsóban és Isztanbulban sikerült, akkor Budapesten is sikerülni fog megállítani a diktatórikus folyamatokat.

Címlapkép: Karácsony Gergely, Facebook