Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Dobrev Klára: Tarlósék sunnyogtak, amikor elvették az iskolákat és az egészségügyi intézményeket

Ez a cikk több mint 4 éves.

Budapest, Madách tér Dobrev Klára, a DK EP-képviselője és az EP alelnöke szerint azért küzd az ellenzék, hogy Budapest szabad város legyen,

„hogy a város vigyázzon ránk és azért, hogy mi is vigyázhassunk a városra, hogy gyógyulhassunk, hogy a gyerekeink jó iskolába járhassanak”.

Dobrev szerint Budapest ki van szolgáltatva „a Fidesz maffiaszerű működésének”, a fideszes városvezetés asszisztált ahhoz, hogy elvegyék az emberektől a várost.

„Sunnyugtak, amikor elvették az iskolákat, az egészségügyi intézményeket,  amikor megvágták a színházak támogatását.”

Pedig Dobrev szerint olyan vezetőre van szükség, aki kiáll a budapestiek jogaiért.

Felidézte, hogy Orbán azzal fenyegeti a választókat, hogy ha nem fideszes polgármestert választanak, akkor nem lesz pénz. Dobrev szerint ebbe nem lesz már a miniszterelnöknek beleszólása, mert az európai közösség, az európai adófizetőkkel együtt pontosan látják, hogy hogyan kezelik itthon a közpénzt, és el fogják venni a jogot a kormányoktól, hogy az európai pénzeket szétosszák. Elmondta, ő azért dolgozik, hogy a települések közvetlenül pályázhassanak az EU-hoz fejlesztési forrásokért.

Dobrev Borkai Zsoltra és a fideszes oligarchákra utalva elmondta, a szimpatikusnak tűnő fideszes polgármesterek is a NER rendszerének részei, akik azért dolgoznak, hogy a fideszes oligarchák gazdagodjanak.

Az EP-képviselő szerint október 13-a után olyan vezetői lesznek Budapestnek, akik kiállnak a szavazókért, szerinte Karácsony Gergely talpig becsületes politikus, akinek a vezetésével Budapest újra szabad város lesz.

Címlapkép: Mérce