Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.
Önkormányzati választás 2019.
Főopolgármester-választás állása 100%-os feldolgozottságnál
50,86%
KARÁCSONY GERGELY
44,1%
TARLÓS ISTVÁN
4,46%
PUZSÉR RÓBERT
Budapesti polgármesterek
kormánypárti
9
ellenzéki
14
Feldolgozottság: 100%
Megyei jogú városok polgármesterei
kormánypárti
13
ellenzéki
10
Feldolgozottság: 100%
Kattints ide a részletekért!

Csárdi Antal szerint a Fidesz már érzi: elvesztette Budapestet

Budapest, Madách tér Barabás Richárd, a Párbeszéd újbudai képviselőjelöltje a porondmester, ő a közönség megskandáltatátásával („Változást!”) próbált hangulatot csinálni. A megjelenteknek megköszönte a támogatást.

A porondmester arra buzdította a megjelenteket, hogy a hátralévő időben még dolgozzanak, de biztos benne, hogy Karácsony lesz a főpolgármester.

Barabást követően Csárdi Antal, az LMP belvárosi országgyűlési képviselője emelkedett szóra. Szerinte ő az élő bizonyítéka annak, hogy a Fidesz legyőzhető, jobbos körzetekben is.

Szerinte a Fidesz érzi, hogy elveszítette Budapestet, ezért dugják el a logójukat a plakátokon, ezért akarnak krumpliosztással nyerni.

„A budapestieket nem lehet sem megvásárolni, sem átverni.”

– bizakodott Csárdi, aki a programokból számára fontos elemeket kiemelve elmondta, célja, hogy Budapest végre zöld város legyen, ahol mindenki számára van elérhető a lakhatás.

Ő is arra kérte a megjelenteket, hogy „vegyék nyakukba a várost”, és mondják el mindenkinek, hogy szavazzanak, és akkor Budapestnek világvároshoz méltó jövője lesz.

Címlapkép: Mérce