Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Nyári üzemmódra áll át a Mérce

Ez a cikk több mint 1 éves.

Nem árulunk el nagy titkot: nehéz, megpróbáltatásokban bővelkedő másfél év áll mögöttünk, és az elmúlt hónapok történései különösen megviseltek bennünket is. Tavaly számos fontos személyi változás történt a Mércénél, és azzal szembesültünk, hogy a működésünk alapjainak újragondolására van szükség. Így vágtunk bele a különösen hosszú választási időszakba, amelynek eredménye, nincs mit tagadni, minket is letaglózott.

Ez a mögöttünk álló meredek másfél év az egyik ok, ami miatt úgy döntöttünk:

a nyári hónapokban kicsit lassítunk, hogy erőt gyűjtsünk, és aztán magasabb fokozatra kapcsolhassunk.

De persze nemcsak pihenésre szeretnénk fordítani ezeket a hónapokat. A nyár arra is jó alkalom, hogy átgondoljuk, hogyan lehet a Mérce működését szilárdabb alapokra helyezni. Rengeteg tervünk, ötletünk és vágyunk van, de az elmúlt év nehézségei nyomán arra jutottunk, hogy előbb az alapokat kell megerősítenünk. Ez teszi lehetővé, hogy az eddigi munkánk fenntartható legyen, és növekedni, fejlődni is tudjunk.

Ezért erre szeretnénk koncentrálni, és most a nyáron kicsit hátra lépünk: újragondoljuk, hogyan tovább. A folytatáshoz pedig, ahogy eddig is, a te támogatásod is kérjük, kedves Olvasó!

A következő hónapokban talán feltűnik majd, hogy valamivel kevesebb hírt találtok az oldalainkon. De azon leszünk, hogy fejlesszük mindazt, amit a Mérce legértékesebb tartalmainak gondolunk, és a számunkra legfontosabb ügyeket tudatosabban és frissebben tudjuk feldolgozni. Eközben pedig azon is dolgozunk, hogy a szerkesztőség biztonságos működését hosszabb távra megalapozzuk.

Ahogy eddig is, ennek a munkának a legfontosabb mérföldköveiről és kihívásairól beszámolunk majd. Reméljük, hogy velünk tartotok, és a bizalmatokra és segítségetekre építve a Mérce megbirkózhat a NER újabb etapjának akadályaival! Olvasóink és szövetségeseink támogatásával pedig a nem is olyan távoli jövőben  olyan intézmény válhat belőle, amely más közösségi kezdeményezésekkel együtt az érdemi társadalmi változások katalizátora lesz!