Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Manfred Weber a Fidesz üdvöskéjéből szédítő sebességgel vált Soros ügynökévé

Ez a cikk több mint 5 éves.

Azt már megszokhattuk, hogy a Fidesz gyakorlatilag bárkit, bármikor csont nélkül Soros ügynökének titulál, amennyiben az illető személy vagy szervezet az övétől eltérő álláspontot képvisel, vagy simán ellenséget kell alkotni valakiből szimbolikus okokból.

Láthattuk már a Soros-egyetemet, Brüsszelt, melyet Soros kézivezérel, Soros migránsait, Sorosról egyébként meg tudhatjuk a kormánypárti médiából, hogy legfőbb terve a Fidesz – és azzal együtt Magyarország – romlásba döntése, elpusztítása, stb. melyre számolatlanul szórja tengernyi pénzét.

Ez eddig nem újdonság, az érdekes az, ami Manfred Weberrel történik, aki a kormánypárti média hasábjain alig pár hónap leforgása alatt a NER üdvöskéjéből a patás ördög marionettbábjává vedlett.

Érdemes megnézni néhány véletlenszerűen kiválasztott kormánymédia-cikket az Európai Néppárt csúcsjelölt-választása környékéről:

Aztán elkezdtek sötét felhők gyülekezni – kiderült, hogy Weber kissé árnyaltabban lát néhány dolgot, mint azt a Fideszben (el)várták volna tőle, így néhány kérdésben elkezdték kritizálni:

De itt még nem volt súlyos a helyzet. Az elmúlt hónapokban ugyanis csak hébe-hóba említették Webert negatív fényben, a mai napon azonban össztűz alá került a néppárt csúcsjelöltje. Most, hogy felmerült a Fidesz kizárása a Néppártból, az alábbi cikkek láttak napvilágot a kormány házisajtójában Weberrel kapcsolatban:

Magyarán, ahogy azt az elmúlt napokban láthattuk, nem kifejezetten nehéz Soros ügynökévé – vagy bábjává – válni a Fidesz médiájában. Bajor kereszténydemokrata ide vagy oda, immár a korábbi kedvenc, Manfred Weber is kegyvesztett lett, miután valódi lehetőséggé vált, hogy a Fideszt kizárják a Néppártból, a kérdés csak az, elég fontosak-e az EPP-nek a Fidesz által hozott helyek ahhoz hogy elsunnyogják a párt kizárását.

Címlapkép: MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsõdi Balázs