Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Mészáros Lőrincet hozta haza a nemzeti luxusrepülő

Ez a cikk több mint 5 éves.

Üzlettársa, Szíjj László társaságában szállt le a 17 milliárd forint értékű magángépről Mészáros Lőrinc pénteken délután Budapesten – a volt felcsúti polgármestert a 24.hu fotósa kapta lencsevégre, amint elhagyja a fedélzetet.

A Mészárosék által igénybe vett repülőgép megegyezik azzal, amelyikről tegnap
a 444 és a 24.hu is megírta, hogy csütörtök délelőtt elindult London felé, ahol este a Chelsea – MOL Vidi FC Európa Liga-találkozót is rendezték, és amelyen Csányi Sándor és Schmidt Mária társaságában felbukkant Orbán Viktor is.

Kérdéses volt, hogy Orbán ezúttal is az osztrák lajstromjelű, 17 milliárd forint értékű luxusrepülővel utazott-e, mint azt korábban tette, vagy pedig Csányi Sándor magángépén repült, esetleg más módon jutott-e el a brit fővárosba. Orbán a sajtósán keresztül a múlt héten azt nyilatkozta: rendszeresen jár a Videoton külföldi meccseire a Bombardier 6000-es repülővel, és ilyenkor a klub tulajdonosa, Garancsi István látja vendégül. Mindenesetre a kormányfő csütörtök kora délelőtt még a Hagyományok Háza megnyitóján vett részt, ma pedig vélhetően nem volt ott a gépet elhagyó utasok között.

Csányi gépe a 24.hu szerint csütörtökön kora reggel startolt Budapestről, hogy még egy oroszországi kitérő is beleférjen a napjába. Az OTP-vezér gépe két órát tartózkodott Moszkvában a seremetyevói nemzetközi repülőtéren, mielőtt délben továbbindult volna Londonba. A Mészáros-féle géppel egy időben a Csányi gépe is megérkezett, melyen szintén utazott már korábban Orbán Viktor, de a 24.hu azt írja, ez a reptér egy olyan részén állt meg, hogy a leszállásáról nem lehetett fényképeket készíteni, így az sem tudható, hogy kik utaztak rajta.

A 24.hu tudósítása szerint egyébként Mészárost és társát egy 26 és 73 millió forint közötti listaáron mozgó Mercedes S-osztályú gépkocsival szállították el a reptérről.

(24.hu)