Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Juhász Péter cáfolja a Bors állításait – FRISSÍTVE

Ez a cikk több mint 6 éves.

Juhász Péter, az Együtt elnöke ellen tavaly bírósági pert indított volt élettársa, a II.-III. kerületi bíróság peranyagát pedig a Bors megszerezte. Az Andy Vajna tulajdonában álló lap olyan részleteket közölt az ellenzéki politikus ellen folyó perből, mint hogy Juhász „tettlegesen, súlyosan bántalmazta […] egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját.”

A lap szerint továbbá Juhász éveken keresztül verbálisan és érzelmileg bántalmazta volt élettársát, majd szakításuk után földhöz vágta a nő telefonját, és „több napra bezárta a lakásba gyermekei anyját, nyugtatókkal begyógyszerezte és súlyosan bántalmazta őt.”

Juhász Facebook posztban tagadta ezeket az állításokat, szerinte a Fidesz-média próbálja őt „undorító módon” lejáratni. (Egyébként pont tegnap rakott ki a Juhászfigyelő oldal egy olyan videót Juhászról, ami durván ferdítő és lejárató módszerekkel operál.)

„A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal” – írja Juhász.

A politikus arra is utal a posztban, hogy élettársa ügyvédei korábban jelezték, hogy minél hamarabb meg kéne állapodniuk, mivel kiszivároghatnak információk, amik károsan hathatnak Juhász politikai karrierjére. „Jelezték, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk, és még fényképük is lesz arról, amit egyébként a bírósági eljárásban mind cáfolok tanúkkal, dokumentumokkal, képfelvételekkel.”

Juhász Péter teljes bejegyzése itt olvasható.

FRISSÍTÉS

Hétfőn Juhász Péter volt élettársa közleményt adott ki, melyben azt írta, nem tudja, ki adta ki a peranyagot, mivel ő nem akarta nyilvánosan kezelni az ügyet. Az is szerepelt a közleményben, hogy Juhász rá vonatkozó állításai nem igazak. Juhász kedden bejelentette, hogy megállapodtak volt élettársával, gyermekelhelyezési perük véget ért. Azt is elmondta, többet nem nyilatkozik az ügyről.