Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Orbán örül Netanjahunak, mert az ő vezetése alatt a két ország katonai és cyber kapcsolatai is jók voltak

Ez a cikk több mint 1 éves.

A Heti TV kínai kapcsolatokról szóló kérdésére elmondta, sok liberális ország nehezen tudja elkerülni a hipokritaságot, mert erősen az értékekre koncentrál, de nem veszi figyelembe a valóságot. Így amikor tiltakozik egy ország ellen, ahol sértik az emberi jogokat utána vesz tőle gázt.

Megpróbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant és ebből álszentség lesz.

Olyan ország is van a Kínával kereskedők között akik a legnagyobb szájjal támadják az országot.

Arról, hogy van-e arra esély, hogy a kormány jövőre is támogassa a háború és a járvány alatt jól teljesítő civilszervezeteket a miniszterelnök elmondta, ő megszállottja annak, hogy erős Magyarországot kell létrehozni. Orbán nem szereti ha egy válságból gyengébben jövünk ki. Szerinte az erősödésnek két útja van, amikor „tömeget növelünk” ez volt eddig, és amikor „szálkásítunk”, most ez következik.

Arról, hogy mikor látogat el Izraelbe és mikor gratulál régi barátjának, Netanjahunak a győzeleméhez elmondta, elmondta bár Izrael szuverenitását tisztelik, de megvallja, hogy örült a végeredménynek.

Amikor Netanjahu volt a miniszterelnök akkor a kapcsolatok kiemelkedőek voltak, harminc év után eljött ide izraeli miniszterelnök. A katonai és cyber együttműködés jobban működött ez idő alatt. Hozzátette, ahogy meghívás érkezik, akkor mennek Jeruzsálembe.

Címlapkép: MTI/ Mohai Balázs