Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kálmán Olga az ellenzéki botrányokról: bűn nem maradhat büntetlenül

Ez a cikk több mint 2 éves.

műegyetem rakpart 10 perc „ráhagyással” kezdődött meg az ellenzéki ünnepség, Kálmán Olga DK-s elnökségi tag szerint – aki a Partizánnak nyilatkozott a Műegyetem rakparton – azért, hogy bevárják azokat az ellenzéki szimpatizánsokat, akik még a környező hidakon igyekeznek a helyszínre.

Az egykori tévés műsorvezető a Partizán kérdésére nem mert számot mondani arra vonatkozóan, hogy mekkora ellenzéki tömeg gyűlhetett össze, de szerinte az biztos, hogy „rengetegen” vannak. A DK-s politikus úgy véli, a legfontosabb az, hogy az ellenzék és szimpatizánsai mutassák meg az erejüket, március 15-ére emlékezve és április 3-ára várva mutassák meg, hogy egyet akarnak.

A Partizán Z. Kárpát Dániel karlendítésére is rákérdezett, valamint a dagadó zuglói parkolási botrányra, amelyben Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő és Horváth Csaba, a XIV. kerület polgármestere is érintett.

Kálmán Olga szerint, ha valami a bűncselekmény kategóriájába tartozik, „akkor az evidencia, hogy az igazságszolgáltatásnak kell azt kimondania”.

„Az biztos, hogy az ellenzéki egyesült erő, mi mindannyian azt gondoljuk – hiszen pont ezt tagadjuk a Fidesz rendszerében -, hogy bűn büntetlenül nem maradhat”

– nyilatkozta Kálmán Olga.