Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Az Orbáninfóra nem engedtek be, de a te segítségeddel bárhol ott lehetünk

Ez a cikk több mint 4 éves.

Orbán Viktor évente egyszer áll ki a sajtó elé, hogy kérdéseket lehessen feltenni neki. Ez nem túl gyakori alkalom, de még ide sem juthat be mindenki: ahogy már a percről percre közvetítésünkben be is számoltunk róla, napokkal korábban próbáltunk telefonon regisztrálni a sajtótájékoztatóra, de „helyhiányra” hivatkozva nem engedtek be minket. Ugyancsak kitiltották a 24.hu-t és a Direkt36-ot, Átlátszót is.

Bár kérdéseket nem tehettünk így fel, az eseményt mégis percről percre közvetítettük, és ott vagyunk mindenhol, ahol a magyar társadalom számára fontos történések zajlanak. Csak az elmúlt hetekben jártunk Mészáros Lőrinc Mátrai Erőművénél, hogy tudósítsunk az ottani környezetszennyezésről, beszámoltunk az észak-kelet-magyarországi falvakban tapasztalható energiaszegénységről, percről percre közvetítettünk a színházak védelmében tartott tüntetésről, és élőben tudósítottunk a parlamentből is, amikor ellenzéki képviselők Orbánt kérdezték.

Ahhoz, hogy mindenhol ott lehessünk, szükségünk van a támogatásodra. A Mérce cikkei ingyen olvashatók, videói ingyen megtekinthetők, de ezek előállításához szükségünk van a támogatásotokra. Minket nem pénzelnek sem pártok, sem oligarchák, kizárólag az olvasók adományaiból tudunk működni.

Ha azt szeretnétek, hogy ezentúl is beszámolhassunk a valóságról, és harcolhassunk a jólétért és igazságosságért, támogassatok bennünk!

Bajban van a Mérce!

A Mérce kizárólag az olvasók támogatásából működik. A te támogatásoddal tudunk cikkeket írni, élőben közvetíteni a legfontosabb eseményekről és eljuttatni a híreinket az ország minden szegletébe.

Segítségre van szükségünk ahhoz, hogy jövőre is legalább azt kaphassátok tűlünk, mint idén. Katasztrófa nincs, baj viszont van, kedves olvasók.

További támogatási lehetőségekért kattints ide!
Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt