Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Wittinghoff Tamás elégtételt érez

Ez a cikk több mint 4 éves.

Ha valaki, akkor Budaörs polgármestere jócskán megtapasztalta, milyen a negatív kampány. A rendszerváltás óta városvezető Wittinghoff Tamásról és egy nőről  meglehetősen implicit tartalommal bíró videófelvételt töltöttek fel a netre, a felvételről pedig postaládákba bedobált szórólapokon „tájékoztatták” a helyi lakosokat ismeretlenek. A szórólapon egyébként aláírásként a Megalázott NŐK védegylete név szerepelt, ám ilyen egyesület nem létezik.

Wittinghoff utóbb elmondta, hogy tudott a felvétel létezéséről, még az előző önkormányzati választás után készült a tudta nélkül, és zsarolták is vele. Visszautasította azonban, hogy ezt az ügyet, amely szigorúan a magánéletéhez kötődik, bárki Borkai Zsolt kokainozós-közpénzherdálós mulatságával párhuzamba állítsa.

A budaörsiek pedig tegnap ki is fejezték véleményüket a negatív kampányról:

Wittinghoff Tamást közel 72 százalékos arányban ismét polgármesternek választották (5 évvel ezelőtt ez az arány „csak” 69 százalék volt).

A budaörsi polgármester minden segítséget megköszönt, és jelezte: az elmúlt nehéz hetekért Budaörs nagy elégtételt adott számára.

Wittinghoff posztja itt olvasható: