Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Sok mindent lehetne még mondani az EP-választásról, de mi most inkább elmegyünk aludni

Ez a cikk több mint 4 éves.

A helyzet az, hogy a következő napokban-hetekben úgyis mindenki az európai parlamenti választásról, annak várható belpolitikai és uniós hatásairól fog értekezni.

Mi is így teszünk majd, most viszont zárjuk a percről percre tudósításunkat.

Innen is köszönöm az egész napos munkát a kollégáimnak, akik reggeltől rohangáltak sajtótájékoztatókra és eredményvárókra, és hajkurászták a szavazó politikusokat, akik összeraktak egy egész stúdiót, hogy életünkben először saját, élő választási műsort csinálhassunk (itt és itt meg lehet nézni), azoknak, akik külsősként segítették a munkánkat, és azoknak is, akik reggeltől ültek az irodában, és írták a híreket, szakmányban.

És bár közülük néhányan már kidőltek (ami nem csoda), azért készítettünk még egy utána fotót is, így nézünk tehát ki nagyjából 19 órányi munka után:

A Mérce sem pártok, sem oligarchák pénzét nem fogadja el. Mi kizárólag az olvasóink támogatásából működünk, így ha szeretnétek, hogy a következő választást (praktikusan ősszel, az önkormányzatit) is legalább így, de inkább még ennél is jobban tudjuk majd tudósítani, akkor támogassatok minket.

Ezt ezen a linken lehet megtenni, és előre is nagyon köszönjük!