Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

5+1 emlékezetes parlamenti pillanat 2019-ből

Bár a 2018-as szintet talán nem ütötte meg, azért 2019-ben is szolgált meglehetősen érdekes pillanatokkal a magyar Országgyűlés és az abban ülésező politikuscsoport. A jobbikos Jakab Péter különböző magánakcióitól Kövér László lankadatlan figyelméig, amivel a Ház tiszteletét őrizte az ellenzéktől, egészen Hadházy Ákos egy bizonyos állat bizonyos testrészét megidéző táblájáig – nem szenvedtünk idén sem hiányt a parlamenti izgalmakból.

Összeállítottunk 5+1 ilyen pillanatot, ami méltó és kevésbé méltó emléket állít ennek az elmúlt egy évnek. Ezzel a videóval kívánunk boldog új évet minden kedves nézőnknek és olvasónknak!

A felhasznált videók forrása: az Országgyűlés plenáris üléseinek élő közvetítése (parlament.hu) és a Demokratikus Koalíció Facebook oldala.

A felhasznált képek forrása: MTI (Balogh Zoltán, Koszticsák Szilárd, Illyés Tibor), Szél Bernadett Facebook oldala, Pócs János Facebook oldala.

A videóban felhasznált zene: Bee Bee Sea – This Dog Is the King of the Losers / freemusicarchive.org

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

Ezért működik a Mérce csak olvasói támogatásokból

Kíváncsi vagy, miért kérünk folyton pénzt? Vagy arra, mennyiből él meg havonta a Mérce, hogy hány ember dolgozik a szerkesztőségben és mennyiért? Esetleg arra, miért nem akarunk hirdetésekből megélni? Ünnepi adásunkban ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre is választ adtunk.

„A magyar társadalom történetében ez egy fordulópont volt” Egy évvel ezelőtt kezdődött el a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéshullám

László Zoltánnal, a Vasas alelnökével, és Komjáthi Imrével, az MSZP alelnökével arról beszélgettünk, hogy egy évvel később hogy látják: volt-e értelme a tiltakozásnak, változott-e a munkavállalók helyzete, és hogyan profitáltak a helyzetből a szakszervezetek és az ellenzéki pártok.