Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

5+1 emlékezetes parlamenti pillanat 2019-ből

Bár a 2018-as szintet talán nem ütötte meg, azért 2019-ben is szolgált meglehetősen érdekes pillanatokkal a magyar Országgyűlés és az abban ülésező politikuscsoport. A jobbikos Jakab Péter különböző magánakcióitól Kövér László lankadatlan figyelméig, amivel a Ház tiszteletét őrizte az ellenzéktől, egészen Hadházy Ákos egy bizonyos állat bizonyos testrészét megidéző táblájáig – nem szenvedtünk idén sem hiányt a parlamenti izgalmakból.

Összeállítottunk 5+1 ilyen pillanatot, ami méltó és kevésbé méltó emléket állít ennek az elmúlt egy évnek. Ezzel a videóval kívánunk boldog új évet minden kedves nézőnknek és olvasónknak!

A felhasznált videók forrása: az Országgyűlés plenáris üléseinek élő közvetítése (parlament.hu) és a Demokratikus Koalíció Facebook oldala.

A felhasznált képek forrása: MTI (Balogh Zoltán, Koszticsák Szilárd, Illyés Tibor), Szél Bernadett Facebook oldala, Pócs János Facebook oldala.

A videóban felhasznált zene: Bee Bee Sea – This Dog Is the King of the Losers / freemusicarchive.org

NE MARADJ LE AZ ÚJ VIDEÓINKRÓL! IRATKOZZ FEL A LENTI GOMBON, VAGY  A LINKEN, A FELIRATKOZÁS GOMBRA KATTINTVA A YOUTUBE CSATORNÁNKRA!

„Aki ezt kitalálta, az életében nemhogy munkahelyen nem volt, de nem is dolgozott” Szakszervezeti vezetők a munkaidőkeret-rendeletről

Diószegi-Horváth Nóra Trenyisán Máté munkajogásszal, László Zoltánnal (Vasas) és Székely Tamással (VDSZ) beszélte meg, miről is szól a 2 éves munkaidőkeret elrendelését lehetővé tevő miniszterelnöki rendelet, kinek jó, mi lehet a célja, és hogyan lehetséges annak negatív hatásai ellen védekezni.